"Pali" na primopredaji heroina vrednog 7 miliona dinara u Beogradu: Među uhapšenima i policajac!

Sumnja se da već dugo praodaju heroin u Beogradu

  • 9

Tri kilograma heroina je zaplenjeno, a četiri osobe su uhapšene, među kojima je i jedan policijac, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Taksista vozio u kontra smeru, pa poginuo u direktnom sudaru: Detalji stravične nesreće na Bežanijskoj kosi

Ž. B. (1975), A. A. (1965), D. I. (1989) i policajac Đ. V. (1989) uhapšeni su prilikom pokušaja primopredaje heroina u avalskom naselju Beli Potok.

Sumnja se da su oni u dužem vremenskom periodu na teritoriji Beograda prodavali heroin. Vrednost zaplenjene droge procenjuje se na oko sedam miliona dinara.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

VIDEO: Kako izgleda jedna laboratorija marihuane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucifer 1.

    20. maj 2018 | 16:56

    Ništa i nigde ne može bez policije,i pri primopredaje mora biti prisutna zbog sigurnosti,droga je to i velika vrednost.More u zatvor snjima,kad i ako je zabranjeno neka bude tako,policijo čisti svoje redove od onoga što nesme biti,samo ono što je čisto nešto i vredi.

  • Taraba

    20. maj 2018 | 19:49

    Niko ne cita tekst i ne osudjuje ostale ucesnike navedenog dogadjaja,nego je bitno da se POSEBNO napomene policajac. A siguran sam da bas ti sto komentarisu na takav nacin imaju svasta u svom dosijeu. NI SLUCAJNO ne opravdavam,cak na protiv,licno osudjujem,ali budimo objektivni a ne subjektivni. Svako ko izvrsi KD treba da i kora da odgovara za to sto je ucinio.

  • legalno

    20. maj 2018 | 19:52

    E kada nebi bilo policije, kako bi se onda droga prodavala, ovako, sto je sigurno sigurno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA