Komšija uvukao devojčicu u kuću u Borči, pa je dodirivao po telu: Otac besan uleteo unutra, a tek je onda nastupio haos

Na kraju je intervenisala i policija

  • 6

U beogradskom naselju Borča danas je došlo do prave drame, kada je M.Đ. prijavio policiji da je njegov komšija S.M. (72) upotrebio silu i uvukao njegovu maloletnu petnestogodišnju ćerku u svoju kuću.

Turci su rekli da nemaju šta da prijave, ali naš carinik je video jastuk na zadnjem sedištu. Odmah je pozvao pojačanje (FOTO)

S.M. ju je navodno dodirivao po telu i u jednom trenutku počeo da je skida, ali je devojčica uspela da se otrgne i pobegne iz komšijske kuće, a onda je sve ispričala ocu.

Intervensala policija Foto-ilustracija: Milena Đorđević

M.Đ, otac devojčice, odmah je otišao kod komšije da vidi šta se dogodilo, u jednom trenutku došlo je do svađe, a onda je S.M. uzeo pištolj i ispalio jedan metak u vis.

Srećom, povređenih nije bilo, a M.Đ. je istrčao iz kuće i ceo slučaj odmah prijavio policiji.

Policija je izašla na lice mesta, S.M. je priveden i u toku je istraga.

(Telegraf.rs/Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BataKanKan

    21. maj 2018 | 13:06

    Strašno kakvih manijaka ima , svaki dan neki sličan zločin se dogodi. Ko zna koliko ima neprijavljenih slučajeva. Ovakvu bagru na obaveznu hemijsku kastraciju.

  • 1972

    21. maj 2018 | 16:58

    Svet poludeo nacisto.Kad sam ja odrastala sasivim normalno I sigurno je bilo da nas roditelji ostave u komsiluku ako moraju da neplanirano odu negde,a nismo imali babe I dede u blizini.I sasvim sigurno znam da su nas gledali kao svoju decu ,a pazili I vise .Danas vise ne znas gde sve vrebaju manijaci dal u komsiluku,kuci ili ulici...verujte sigurnije bi se osecala medzu divljim zverima

  • Lucifer 1.

    21. maj 2018 | 14:13

    Treba biti u komentaru kod ovog slučaja oprezan,možda je u pitanju obična komsijska svađa, pa je deda okrivljen za navodno delo.Možda druga strana ima druge motive,ovo im je najbolji za obračun sa dedom, istraga treba da pokaže neku istinu,ovo je samo izjava i kontra izjava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA