≫ 

Samo nekoliko sati ranije ja sam poljubio svoju bebu, a onda je neko pucao u njega: Potresne reči oca Ognjena, koji je ubijen na Čukarici (FOTO)

Za ubijenog mladića svi imaju samo reči hvale

  • 14

- Moj sin je bio divno dete, ostao mu je samo jedan ispit na Pravnom fakultetu, sportista. Sve komšije o njemu mogu da kažu samo najbolje. Ne govorim tako jer je moj sin, već je bio takav. Da je samo malo bio loš, ja bih priznao. Samo nekoliko sati pre toga ja sam poljubio svoju bebu i onda je neko došao i pucao u njega - rekao je za Telegraf.rs Daniel Žanić, otac Ognjena koji je sinoć ubijen ispred svoje zgrade na Čukaričkoj padini.

Ovo je navijač Rada koji je ubijen sinoć ispred svoje zgrade: Ognjen je imao samo 26 godina, bio je student i instruktor (FOTO)

Iz stana u kome je Ognjen do juče živeo čuli su se jecaji njegove majke.

Student i sportista imao je samo 26 godina Foto: Instagram

Porodicu je većina komšija znala. Svi složno ponavljaju da su u pitanju divni i radni ljudi, kao i da je Ognjen bio primeran mladić, koji se bavio sportom i ozbiljno shvatao svoj fakultet.

- Bio je ljubazan i lepo vaspitan mladić. Voleo je da se igra sa komšijskom decom. Za dečka kakav je on bio niko nema pravo da kaže ijednu ružnu reč - ponavljaju susedi.

Stanari su skrhani tragedijom Foto: Telegraf

Ispred ulaza u zgradu, gde je 26-godišnji mladić sinoć stradao, još uvek se nalaze tragovi krvi. Pored mesta zločina i njegove umrlice susedi prolaze tiho.

Osim što se pripremao za karijeru pravnika i bavio sportom, Ognjen je radio u radnji u prolazu na Terazijama u kojoj se prodaju suplementi za bildere.

Podsetimo, mediji su od sinoć prenosili da se radi o navijaču Rada, ali kako Telegraf.rs saznaje njegovo ubistvo nema nikakve veze sa navijačkim obračunom. 

(I.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • odeee

    25. maj 2018 | 20:02

    Taj Vas sin je skidao i maltretirao decu po Vidikovcu koja nose Zvezdine i grobarske dukseve jer je to kraj navijaca Rada....toliko o tome koliko je bio fin

  • FANTOM

    25. maj 2018 | 17:47

    Ljudi moji samo u ovoj državi nisi načisto ko je dobar a ko loš? Toliko kontradiktornosti o jednoj vesti da te zaboli mozak jer neznaš kome verovati.

  • jeZarkovo Tanja

    25. maj 2018 | 17:37

    Pocivaj sine u miru saucesce porodici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA