≫ 

Okrutni klinci, drugari iz kraja i bivši robijaši: Oni su osumnjičeni za ubistvo navijača Rada na Čukarici

Uhapšeni dvojac je odrastao na Banovom brdu, u istoj ulici i već su bili na robiji

  • 34

Policija u Beogradu uhapsila je dvojicu mladića zbog sumnje da su ubili Ognjena Žanića (26) u Radničkoj ulici na Čukarici.

Uhapšeni su Dejan Rutalj (22) i Aleksa Vasiljević (25), obojica iz Beograda.

Osumnjičenom Aleksi Vasiljeviću, po izlasku iz zatvora pucali u noge Foto: Facebook

Sahranjen navijač Rada koji je likvidiran na Čukarici: "Bio je divan, pošten i vredan mladić". Suze i muk na groblju (FOTO) (VIDEO)

Oni su, kako se sumnja, 24. maja ove godine, oko 21.30 sati u parku iza zgrade na Čukarici ispalili više hitaca iz vatrenog oružja u Ognjena, koji je od zadobijenih povreda, preminuo u Urgentnom centru u Beogradu.

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Ognjena Žanića Foto: Telegraf

Uhapšeni Rutalj se takođe sumnjiči da je izvršio i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Kako saznajemo, uhapšeni dvojac je odrastao na Banovom brdu, u istoj ulici i već su bili na robiji. Vasiljević je već odležao kaznu za jednu pucnjavu. Po izlasku iz zatvora su mu pucali u noge i ćopao je. Živeo je sam s ocem posle smrti majke.

Dejan Rutalj je, kako saznajemo, usvojeno dete od koga su usvojitelji digli rano ruke i prepustili ga ulici. Otac usvojitelj je njega i njegovu majku napustio, a ona nije mogla sama da se stara o njemu kada je ušao u pubertet. Kako je ogrezao u sitan kriminal, majka ga je pošto ju je pretukao, isterala iz stana, a onda se potucao po stanovima drugara, dok nije i zaglavio u zatvor.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

VIDEO: Pogrebna povorka, sahrana Ognjena Žanića na Novom Bežanijskom groblju

(I. Č./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zasto

    28. maj 2018 | 13:17

    Zašto ne napišete kako je čovek koji je prošli mesec u Batajnici izbo devojku dok je pljačkao kladionicu osudjen na samo godinu dana i odmah pušten na slobodu...

  • M_O_A

    28. maj 2018 | 20:37

    Da li je iko od vas koji pisete protiv decka koji je ubijen,njega poznavao?? Sram vas bilo!!!!! On je bio covek kakav se jednom radja,kakvi vi nikada necete biti niti cete ikada upoznati takvu osobu! Ogi brate moj,pocivaj u miru!

  • Zoran Veteran

    28. maj 2018 | 17:46

    Kao što sam i rekao na početku ubistva, bezazlena svadja pretvara se u tragediju, klinci nemaju u sebi neke vrednosti neznaju šta znači ubiti, misle da može da se upuca i da se oživi, igrice su čudo, za neku glupu carku na ulici poteže se oružje,....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA