Flekica ponovo negirao krivicu za ubistvo Kristine Kaplanović: Porodica devojke ne dolazi na suđenje jer ne žele da ga gledaju

- Nisam kriv - bilo je sve što je Srebrić rekao.

  • 2
Kristina Kaplanović, Miloš Srebrić Foto: Facebook/Kristina Kaplanović, informer.rs

Pripremno ročište za ubistvo Kristini Kaplanović (20), koju je napadač usmrtio metkom u glavu 25. maja prošle godine na benzinskoj pumpi u Malom Mokrom Lugu, održano je u utorak Višem sudu u Beogradu.

Miloš Srebrić, zvani Flekica, optužen je da je u pokušaju pljačke ubio Kristinu, koja je radila na benzinskoj pumpi, zbog plena od 10.000 dinara u kasi. Nesrećna devojka je od zadobijenih povreda preminula četiri dana kasnije, a za ovo delo zaprećena je kazna od 10 do 40 godina zatvora.

PREOKRET ZBOG IZJAVE MILOŠA SREBRIĆA? Sudija, nisam ja ubio Kristinu na pumpi, u to vreme sam bio sa ženom!

Kako nezvanično saznajemo, Srebrić je na ročištu ponovo negirao krivicu.

- Nisam kriv - bilo je jedino što je rekao.

Nakon toga su tužilac, branioci, ali i zastupnik porodice Kaplanović izneli dokazne predloge koji bi trebalo da budu izvedeni tokom predstojećeg postupka. Naredno ročište, koje će biti javno, zakazano je za sredinu jula.

Kristinina porodica na sahrani/ Foto: Anđela Stevanović/novosti.rs

- Prođe godina, a nama je iz dana u dan sve teže, naša patnja je sve veća. Znamo da nju niko i ništa ne može da vrati niti da nam ublaži bol. Ono što očekujemo od države i suda jeste da primereno kazni ubicu i zbog nas, ali i drugih ljudi i njihove dece. Niko nikad ne sme doživeti našu sudbinu i našu patnju - rekao je za Kurir Kristinin otac Stanislav.

Podsećamo, na prvom ročištu, održanom početkom maja, porodica ubijene Kristine prvi put se našla oči u oči sa optuženim Srebrićem.

Kristina Kaplanović došla je iz Nove Varoši u Beograd da studira, a posao na pumpi je našla da bi mogla da plaća školovanje. Kobne večeri bila je u grupi radnika na pauzi ispred pumpe.

Nažalost, osumnjičeni Srebrić je sve vreme držao uperen pištolj sa metkom u cevi, a kada je pucao, metak je Kristinu pogodio direktno u potiljak. Ona je teško povređena prebačena u Urgentini centar, ali je nakon nekoliko dana preminula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    30. maj 2018 | 09:36

    Kako se neboji boga imaju svedoci imaju kamere i tvrdi nije kriv djubre belosvetsko ima li on decu.

  • vladimir^

    30. maj 2018 | 11:28

    Znam da mu je Flekica nadimak od miloste, ali ne shvatam kako vi mozete tako da ga nazivate?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA