≫ 

Istraga Galetove likvidacije: Izrešetan po "mafijaškom receptu", moguće da je ubistvo naručeno iz Brazila

Bojović se zamerio srpskim mafijašima koji švercuju drogu iz Južne Amerike u Evropu. Kum je bio koleteralna šteta

  • 1

Dragoslav Miloradović (44) zvani Gale, pripanik kriminalne grupe Luke Bojovića i njegov kum, ubijen je u ratu klanova koji se bore za prevlast na narko-tržištu u Južnoj Americi, saznaje "Srpski telegraf".

Rešetanja i likvidacije po beogradskom asfaltu otvorili su vrata podzemlja za koja nismo ni znali da postoje

Prema rečima njihovog izvora iz istrage, borbu do istrebljenja poveo je klan iz Brazila na čijem čelu su državljani Srbije i koji želi da istisne Bojovića iz posla.

Dragoslav Miloradović ubijen je u ponedeljak Printskrin/Youtube/Dzej Music Official

- U Brazilu se poslednjih godina pojavilo više kriminalnih grupa iz Srbije koji žele jedne drugima da preuzmu poslove oko šverca droge iz Južne Amerike u Evropu. To je uzrokovalo veliki broj oobračuna, kako na ulicama Brazula, tako i u evropskim gradovima, ali i u Beogradu. Miloradović je izrešetan po mafijaškom receptu i prema dosadašnjim informacijama iz istrage, postoji mogućnost da je ubistvo Lukinog kuma naručeno upravo iz Brazila - kaže sagovornik "Srpskog telegrafa".

Bojović je od 2012. godine u zatvoru Foto: Profimedia/AFP

Kako dodaj na to da iza likvidacije stoje srpski mafijaši iz Brazila posumnjalo se nakon što je utvrđeno da se Bojović sukobio sa visokopoziocioniranim pripadnicima druge grupe.

- Iako je Luka u zatvoru u Španiji, njegovi saradnici su nastavili da vode njegove poslove. Zamerili su se jakim magijašima, zbog čega je i prolivena krv. Bojoviću zasad ništa ne mogu, jer je iza zatvorskih zidina, ali zbog toga ispaštaju ljudi koji su mu bliski poput Miloradovića - tvrdi neimenovani izvor.

BORBA ZA PREVLAST

Prema njegovim rečima, mafijaši iz Beograda u ovoj borbi navodno su se udružili sa grupom bliskom ubijenom Slobodanu Šaranoviću, koji je godinama ratovao protiv klana Luke Bojovića. U tom ratu likvidirano je više članova s obe strane, a sukob je počeo 2009. godine, nakon nestanka Slobodana Radonjića, sina Šranovićevog kuma Danila.

Šaranović se teretio za ubistvo Nikole Bojovića Foto: e-stock.us/Petar Jovanović

- Obe grupe imaju isti cilj - da unište Bojovića. Zadaju mu udarce tako što mu ubijaju bliske saradnike, a cilj im je da ga potpuno isključe iz svih poslova - kaže anonimni izvor.

BOJOVIĆ NA ROBIJI ZVOG ORUŽJA

Luka Bojović uhapšen je početkom februara 2012. godine u Španiji. Na teret mu se stavljalo falsifikovanje dokumenata i držanje oružja, zbog čega je osuđen na 18 godina zatvora. Tada se iza rešetaka našao i Vladimir Milisavljavić zvani Vlada Budala, koji je u Srbiji osuđen na 35 godina zbog učestvovanja u ubistvu premijera Zorana Đinđića. U Španiji mu je izrečena kazna od 21 godine robije zbog likvidacije "zemunca" Milana Jurišića.

VIDEO Ovde je likvidiran kum Luke Bojovića:

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PETAR 1

    31. maj 2018 | 11:58

    Cuj ubijen po "mafijaskom receptu", ma nije, gresite, ubijen je na naucnoj osnovi, jedan kandidat branio je doktorsku disertaciju pa je zrtvovan za nauku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA