≫ 

Luka Bojović iz zatvora poslao pismo ubijenom kumu: I bogovi plaču zbog tvoje smrti, sigurni smo da te je Džoni dočekao gore (FOTO)

- Ne mogu i neću da ti se obraćam u prošlom vremenu, jer, ti si Gale stvoren da bi živeo večno - stoji u pismu

  • 4

Na Novom groblju u Beogradu sahranjen je Dragoslav Miloradović, koji je u utorak uveče likvidiran ispred autoperionice na Karaburmi. Dosta prijatelja došlo je da na večni počinak isprati Miloradovića, a oproštajno pismo poslao je iz zatvora i njegov kum, Luka Bojović.

Na opelo je prva došla i majka Luke Bojovića koja je sve vreme stajala u kapeli i primala saučešće, zajedno sa Miloradovićevom ćerkom Minom i nevenčanom ženom Majom.

Sahranu Dragoslava Miloradovića obezbeđivala policija u pancirima: Luka Bojović poslao pismo iz zatvora (FOTO)

Pre spuštanja ubijenog Miloradovića u raku, pročitano je oproštajno pismo Luke Bojovića koje vam prenosimo u celosti:

"Bogovi plaču zbog tvoje smrti, a kako ne bismo mi, Bojovići. Kada si ušao u naš život, Nikola i ja smo znali da smo dobili još jednog brata.

Svojom hrabrošću, osmehom, dostojanstvom, čašću, netrpeljivošću na svaku obmanu i laž, odmah si našao mesto u našim srcima. Ne mogu i neću da ti se obraćam u prošlom vremenu, i niko od nas to neće, jer, iako su svi predivni trenuci koje smo prošli zajedno ostali u prošlosti, ti si Galence rođen da bi živeo večno.

Luka Bojović/ Foto: Profimedia/AFP

Već četvrti dan Maja se budi bez tebe, ali u mislima sa tobom, kao i svi mi koji te beskrajno volimo. Pored teške istine, strašnih prizora i užasnih laži kojima neljudi pokušavaju da uprljaju sliku o tebi, mi pronalazimo snage da se smejemo i održimo humor koji si ti toliko voleo.

Današnji dan je za nijansu teži od najtežih koji postoje u ljudskim životima. Provodimo ga u molitvama da na nebeskim njivama provodiš vreme sa onima koje voliš i koji tebe vole.

Ne znam samo kako ćemo pred čika Miloša i čika Čedu, zašto si im stigao prerano? Ali smo sigurni da te je Džoni dočekao i da ste se raspričali.

Putuj Galence, Cici, batice naš ovog 1. juna u neka večna proleća i neka ti je večna slava" - piše u oproštajnom pismu Luke Bojovića.

Majla Luke Bojovića, Anđelka Bojović/ Foto: Telegraf

Kada je Dragoslav ispraćen na večni počinak, majka Luke Bojovića ostala je poslednja pored humke. Polako je onda, teškim koracima krenula ka izlazu, a mladiću koji je išao sa njom se poverila i rekla: "Ja se ne bojim da će i mene neko ubiti, strahujem samo za Mariju (ćerku)".

Miloradović je bio kum i najbolji prijatelj Luke Bojovića i jedan je od muškaraca koji su 2013. nosili kovčeg Lukinog rođenog brata Nikole, koji je ubijen 29. aprila te godine u centru Beograda.

Dragoslav Miloradović/ Printskrin/Youtube/Dzej Music Official

VIDEO: Ovde je likvidiran kum Luke Bojovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opet ja

    1. jun 2018 | 19:21

    Slijedi osveta Samo dokle??!?!?

  • Влада

    1. jun 2018 | 23:53

    Паде ми на памет она изрека за што че ми живот када ие циль смрт. Све храбри момци а колико паметни. Коме убианье треба и чему то води ? Размислите. Бог вам ие дао и подарио живот да живите да се животу веселите. Живите оваи живот и о другоме не размишльаи те. И тако све брзо пролази !

  • Milica

    2. jun 2018 | 00:43

    Ne volim nacin na koji se govori o klanovima.Oni su svi u medjusebnim problemima.Sta me briga ko je kome kum,oni losu pricu o Srbiji prave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA