≫ 

Od košarkaške nade do kradljivca: Sportista pljačkao Vračarce, tražio kafetin, pa im otimao novčanike

Policija poziva sve oštećene da im se jave

  • 1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Nikolu Majića (24) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je na području Beograda izvršio više krivičnih dela teške krađe i krađe.

Noćas je u Beogradu ubijen glavni narko-diler: Sve o Radovanu Laketiću čije je telo pronađeno na Voždovcu

Sumnja se da je on, u više ulica na Vračaru dolazio do ulaznih vrata stanova građana i predstavljajući se da je komšija košarkaš koji stanuje u istoj zgradi, od njih tražio lek protiv bolova, najčešće "kafetin" ili novac da bi kupio lek. Potom je, koristeći nepažnju građana, krao novčanike, tašne ili torbe.

Takođe je, kako se sumnja, u više navrata otimao novčanike iz ruku građana u trenutku kada su se spremali da mu daju novac.

Inače, Nikola Majić i jeste košarkaš, koji igra na poziciji krilnog centra. Nastupao je za Mladost iz Mrkonjić Grada, prošao je omladinsku školu Partizana. Igrao je u Megi i Vršcu, Španiji i Mađarskoj, a u juniorskoj konkurenciji nosio je dres reprezentacije Srbije.

Pošto se sumnja da je broj oštećenih građana veći, policija poziva sve koji osumnjičenog prepoznaju sa fotografije, da se jave Policijskoj stanici Vračar na broj telefona 011/3445-003.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mili ,

    2. jun 2018 | 01:54

    Svaka cast mladicu, koliko su roditelji ulozili u tebe da bi postao sportista i kako im ga ti vracas STIDI SE ako imalo obraza imas !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA