≫ 

Vršnjačko nasilje prethodilo užasu na Novom Beogradu? Pucao u bračni par zbog bizarne igre jednog od dečaka

Mališan je počeo da vrišti, što je iz stana čula majka, koja je strčala i unela dete unutra

  • 25

Pucnjavi na Novom Beogradu, u kojoj je sinoć Z.G. upucao S.J. i njegovu suprugu K.J, prethodila je tuča njihovih maloletnih sinova, zbog koje su roditelji bili spremni da zovu policiju.

Još jedan mafijaški obračun u Beogradu: Muškarac izrešetan na Labudovom brdu dok je izlazio iz automobila

Naime, na igralištu ispred zgrade deca navodno igrala bizarnu igru u kojoj su skidali donji veš. Tu su među ostalom decom bili i 12-godišnji sin S.J. i K.J. i 6-godišnji sin čoveka koji je pucao, piše Kurir.

Kada je navodno stariji dečak skinuo donji veš mlađem, mališan se pobunio, zbog čega je stariji dograbio čvrst predmet i udario ga, prenosi ovaj medij. Mališan je počeo da vrišti, što je iz stana čula majka, koja je strčala i unela dete unutra.

Stan u kome je došlo do obračuna Foto: Telegraf

Saznavši to, Z.G, otac dečaka, raspitao se na igralištu ko mu je povredio dete, a onda se uputio ka stanu u kome je stariji dečak boravio sa roditeljima i bakom. Pretpostavlja se da je, zbog sporne svađe, želeo da razjasni situaciju sa drugom stranom.

- Mi smo čoveka pustili u kuću kao roditelja, najnormalnije pričali o problemu koji se dogodio, ali o kojem zaista u medijima ne bih želela da govorim. Otac dečaka je rekao da želi da prijavi šta se dogodilo i da odemo zajedno u policiju. Moj zet je otišao u drugu sobu da telefonira sa policijom i da pita kako teče procedura i gde da odu na saslušanje - ispričala je baka starijeg dečaka za Blic.

Prema njenim rečima čovek je u jednom trenutku ustao, žene su pošle da ga isprate, a baka je tada ugledala pištolj u njegovim rukama.

Povređeni su prevezeni u KBC Zemun, a napadač je uhapšen Foto: Telegraf

-Prvo mi se učinilo mi se da je igračka. Okrenuo se i pištolj uperio u mog unuka koji je uplašeno stajao na kraju hodnika i uzviknuo "Sada ćete svi da platite". Onda se okrenuo i upucao moju ćerku koja je stajala pored - ispričala je ona medijima.

S.J. je TADA provirio kroz vrata iz trpezarije, a Z.G. je zatim pucao u njega.

- Zet je uzviknuo "Trne mi noga", a kada sam se okrenula videla sam da njemu i ćerki lipti krv iz nogu. Dok smo mi stajali u šoku on je izašao na vrata i pobegao. Ćerka je zadobila povredu noge, a zetu je metak prošao kroz butnu kost i sada ne može da hoda - dodaje baka.

Kako ona kaže, njen unuk je proveo besanu noć.

Z.G. je nakon incidenta pobegao, ali je ga je policija danas uhapsila.

OBE PORODICE PRIMERNE

Komšije je napadača i povređenog bračnog para tvrdile su danas da se radi finim i vaspitanim ljudima. Naročito su susedi Z.G. zaprepašćeni vestima, jer ponašanje ovog čoveka nikada nisu sugerisalo da bi on mogao da na nekoga potegne pištolj.

VIDEO: Deca uz pomoć pištolja opljačkala druga

(Telegraf.rs/Kurir/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    4. jun 2018 | 23:31

    E sad nece da mu padne napamet da se izivljava nad malim detetom...mogu misliti koliko su fina porodica da on sa 12 god.skida gace detetu od 6.god.mali bolesnici posle postaju veliki bolesnici koji nisu za drustvo

  • Boban

    4. jun 2018 | 23:21

    To je naše demokratsko iz kuće vaspitanje. Ne opravdavam čoveka što je pucao ali dete je šesti razred a mali ni u školu nije pošao. Pa trebali su roditelji da ga lepše vaspitaju da se mlađi ne biju. Bar su mene tako učili

  • majkan

    5. jun 2018 | 03:43

    Da moje dete to nekom uradi olesio bi ga od batina , ali da neko to mom detetu , olesio bi mu i roditelje i njega. Sve se to desava zbog nedovoljne posvecenosti deci , decu nam vaspitavaju vaspitacice koje se po wc-ovima slikaju iphonima , Roditelji nemaju vremena jer oboje uglavnom rade a deca prepustena sama sebi.Tu i pocinju problemi. Menw su drzali ko u vojsci kad sam bio mali do neke 12-13 god.Posle nije vise bilo potrebe jer se formira licnost.A gledam moju generaciju samo gde rodirelji nisu bili strogi i njihovu decu , nesposobno za zivot a deca gora od njih 10x. Kad cujem opravdanje za deriste nevaspitano " malo je nestasan" jezim se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA