≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Katarinu je muž izbo 17 puta, krvava je ležala na podu dok je beba od 11 meseci puzila ka njoj

Vreme čitanja: oko 3 min.

Katarina Mitić navodi da su problemi sa mužem počeli čim su se uzeli

  • 16

Katarina Mitić (22) iz Gornje Gušterice kod Lipljana u blizini Gračanice na Kosovu koju je suprug Milan (25) ubo nožem 17 puta, otkriva da je posle drugog uboda u grudi namerno pala praveći se da je mrtva i da joj je to spasilo život.

Katarina kaže da joj je nasilnik promašio srce za nekoliko milimetra. Kad se sručila na pod i nepomično ležala, nasilnik joj je prišao, šutnuo je svom snagom da proveri da li je mrtva, a onda je pobegao govreći "Ubio sam Kaću".

Horor su posmatrala njihova dva sina, stariji od dve i po godine i mlađi od 11 meseci.

- Svađa je izbila 24. maja oko pet ujutru kad su se deca probudila. Zvala sam Milana da mi pomogne jer je mlađi bio bolestan. Kad se probudio počeo je da priča nepovezano, a onda i da me vređa. Izašla sam u dvorište govoreći da treba da odem u prodavnicu, ali mi to nije dozvolio. Namamio me je da se vratim u kuću govoreći da nećemo više da se svađamo - priča Katarina Mitić.

Monstrum napao ženu (22) dok je u naručju držala bebu i izbo je nožem 18 puta: I dete zadobilo posekotine

Katarina je ušla ali je plakala od straha.

Milan je Katarinu ubo 17 puta Foto-ilustarcija: Profimedia/Alamy

- To ga je razbesnelo i počeo je da viče "Ćuti, zatvori usta! Ćuti, ubiću te!" Zgrabio je nož iz kuhinje, istrgao mi dete iz ruku, bacio ga na pod i počeo besomučno da me ubada. Rukama sam štitila lice i glavu, ali nije prestajao. Bila sam svesna kad me je dva puta ubo u grudi. Znala sam da će me ubiti ako ništa ne preduzmem. Instinktivno sam se sručila na pod, praveći se da sam mrtva - objašnjava mlada žena.

Milan je pobegao dok su deca vrištala.

- Dok sam oblivena krvlju pokušavala da ustanem stariji sin me je dozivao, a mlađi je puzao prema meni. Smogla sam snage da uzmem mlađe dete jer sam se plašila da će da padne niz stepenice ako nastavi da puzi za mnom. Otrčala sam u prodavnicu i tad sam videla Milana kako beži - ispričala je Katarina.


Žrtva porodičnog nasilja ističe da su joj lekari spasili život.

Milena je zadobila dva uboda u grudi Foto: Canadian Medical Association Journal

- Sa teškim povredama ruku i grudi sam primljena u bolnicu u Prištini, a odatle sam prebačena u Kosovsku Mitrovicu i na kraju u KBC Kragujevac. Imala sam 15 uboda po rukama i dva na grudnom košu. Imala sam sreće da mi je probio plućnu maramicu i da je promašio srce - napominje sagovornica.

Dete koje je monstrum bacio na pod, na sreću je dobro.

- Ima samo nekoliko ogrebotina na glavi. Preplašen je posle udarca o pod, dok je stariji preživeo tešku traumu. Ima košmare, preznojava se i plače u snu - napominje majka.

KRIVIO ŽENU DA JE GLEDAJU U GRUDI I ZADNJICU

Katarina Mitić navodi da su problemi sa mužem počeli čim su se uzeli.

Žrtva je godinama trpela nasilje Foto: Profimedia

- Milan je sedeo u kući da bi me pazio, nigde nije radio. Nije me puštao ni u prodavnicu. Pre nego što je išao u kupovinu, na prozore je stavljao čaršave, a čim bi se vratio pitao bi me da si sam pomerala čaršave i gledala komšije. Kad bi šetali zabranjivao je starijem sinu da prilazi drugoj deci, jer je strahovao da ću i ja da se upoznam sa njihovim očevima.

Stalno je govorio da mi svi gledaju grudi i zadnjicu - objasnila je Katarina Mitić (22).

Žrtva porodičnog nasilja je juče otpuštena iz KBC Kragujevac i vratila se na Kosovo kod roditelja. Nasilniku je produžen pritvor do 30 dana i nalazi se u Prištini, iza rešataka.

VIDEO: Ko je Slavica Glišić, najveća srpska čedomorka?

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    6. jun 2018 | 09:32

    Posto u zatvoru u Pristini, ima nade da nece skoro na slobodu. Ili mozda hoce? On je psihijatrijski bolesnik, oporavka ni povratka nema, zato treba da zauvek da pobegne od ludaka, ako ne zbog sebe, onda zbog dece.

  • Jeretik

    6. jun 2018 | 11:18

    Ljubomora nije znak ljubavi prema zeni , ona je znak nesigurnosti i kompleksa nize vrednosti. Patoloska ljubomora je psihijatrijski slucaj i neizleciva je . Ne treba se zavaravati da ce se vremenom ljubomorna osoba promeniti , treba odmah po saznanju o kakvoj se osobi radi " bezati " od iste .

  • Gavran

    6. jun 2018 | 01:07

    Jezim se dok citam. Kakva psihopata sacuvaj boze. Da on baci dete!? Takvog treba najstrozije kazniti da ne vidi bela dana a ne da bude kao sto ce sigurno niti samo par godina u zatvoru. Glavni problem u drzavi je sto ne poostre kazne. Sirota deca da imaju traume od ludaka ceo zivot..sirota zena..svaka joj cast sto se spasla smrti.. neka ste zivi i zdravi 100 godina daleko od zlotvora! Molim vas objavite komentar..hvala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA