≫ 

Teror u Kragujevcu: Uhapšeni napadači na brata fudbalera Filipa Kostića, pikslom tukli mladića tražeći mu 11.000 evra

Sud doneo skandaloznu odluku i okorele kriminalce posle napada pustio na slobodu, da nastave sa zločinima

  • 10

Policija je danas na teritoriji Užica uhapsila dvojicu napadača koji su ranije danas, oko 13 sati u Kragujevcu pikslom razbili glavu mladiću tražeći mu 11.000 evra, ekskluzivno saznaje Telegraf.rs.

Filip Kostić demantovao da je pretučen: Nikakav napad na mene se nije dogodio!

Kako saznajemo, kragujevačka i užička policija uhapsili su Mira Juriševića (31) i Tihomira Radovića (37). Jurišević je poznat javnosti jer je 19. maja ispred restorana "Van grada" sa Novakom Todosijevićem (27) u Kragujevcu pretukao mladića M. K, brata srpskog reprezentativca u fudbalu, Filipa Kostića.

Jurišević i Radović danas su oko 13 sati u bašti kafića "Cezar" u Atinskoj ulici pokušali da od Marinka Milićevića (37) iznude 11.000 evra.

- Upali su u baštu. Jedan od njih je sa prvog najbližeg stola uzeo pikslu kojom je tresnuo Marinka u glavu. Za to vreme, drugi je rukama i nogama udarao žrtvu tražeći mu da za sat vremena, kako zna i ume, stvori novac ili će mu napasti porodicu - posvedočio je jedan od očevidaca napada bahatih krimosa.

Posle toga su se udaljili i nekoliko sati kasnije uhapšeni su na teritoriji Užica.

Žrtvu udarali pikslom, Foto: Promo

Uhapšeni Jurišević i Radović, kao i Todosijević koji je u bekstvu posle napada na brata fudbalera, imaju podebeli dosije u policiji za više teških krivičnih dela.

PUŠTENI NA SLOBODU DA NASTAVE SA ZLOČINIMA

Sve ovo danas se ne bi desilo da sud ove kriminalce nije pustio na slobodu posle napada na brata Filipa Kostića. Iako je tužilac insistirao nekoliko puta obzirom da se radi o okorelim kriminalcima, sud nije postupio po predlogu tužilaštva, već ih je pustio da se brane sa slobode i nastave sa zločinima.

Povređenom Milićeviću lekarska pomoć je ukazana u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Iako su pojedini mediji naveli da su kriminalci 19. maja pretukli i reprezentativca u fudbalu, u policiji su zvanično demantovali te izmišljotine.

VIDEO: Oteli muškarca, pa tražili otkup: Pali u Beogradu prilikom primopredaje novca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbIN

    6. jun 2018 | 20:46

    Kod nas je sudstvo nezavisno i zato su pušteni da se brane sa slobode. Ako pretuku sina od sudije ž, mislim da će nezavisno sudstvo doneti drugačiju odluku od ove.

  • Bulat

    6. jun 2018 | 22:25

    Ma nista.Policija ce ih zamoliti da pokusaju da se poprave.Onda ce se opet nekome usrati u zivot ili dostojanstvo pa ce ih opet neki cika policajac malo kritikovati.Pustite momke da se do mile volje izivljavaju,to su fini ljudi i vaspitani,samo malo nestasni.O boze,desetine prijava za nasilje,dosijei kao "Rat i mir",a oni po Srbiji kao heroji.Bruka i poraz drzave i svih nas....

  • Racki

    6. jun 2018 | 21:08

    Sad uhapsis sudiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA