≫ 

Božidar dobacio demonstrantima da je bolje da blokiraju pumpe umesto ulice, oni ga pretukli i oteli mu 300 evra (VIDEO)

Osumnjičeni su uhapšeni i određeno im je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu

  • 18

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su F.P. (1995), V.K. (1987) i M.K. (1985) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje. Oni se sumnjiče da su danas oko 08.20 časova prilikom blokade saobraćaja na Zrenjaninskom putu u Beogradu, na autobuskom stajalištu, fizički napali Božidara Milića (48) i naneli mu teške telesne povrede.

Savo Milošević se bunio zbog blokade puta: Izašao je iz auta, počela je svađa, a onda su mu dobacili za "mašinu" od 100.000 evra (VIDEO)

Uhapšeni V.K. sumnjiči se i da je izvršio krivično delo teška krađa na taj način što je od Milića otuđio torbicu u kojoj se nalazio novac u iznosu od oko 300 evra.

Takođe, uhapšeni F.P. se sumnjiči i za krivično delo nedozvoljeno držanje opojnih droga. Kod njega je prilikom pretresa pronađena manja količina spida.

Napadači su pretukli su i opljačkali Milića zato što se pobunio zbog blokade puteva.

Nešto oko sedam časova on je krenuo iz Borče, gde živi, u grad kako bi platio račune. U jednom trenutku je morao da nastavi pešice u blizini raskrsnice ulica Zrenjaninski put i Ivana Milutinovića zbog blokade saobraćaja.

Kako kaže, kada je prolazio pored ljudi koji su blokirali raskrsnicu, dobacio je da bi bilo bolje da su blokirali pumpe.

- Najnormalnije sam to rekao. Niti sam se drao niti sam zvučao ogorčeno. Baš onako u prolazu. Međutim, jedan od njih je počeo da se dere za mnom. Vikao je da me zapamtio i da će mi jeb.ti mater - prepričava Milić šta se tačno desilo pre incidenta.

Kako kaže, dobio je više udaraca u glavu i ostao bez torbice. Krenuo je za njima i ugledao svoju torbicu kod jedne žene koja mu je vratila, ali kako kaže iz nje je ukradeno 300 evra.

Prema njegovim rečima, sve je prijavio policiji, a zatim je otišao u Urgentni centar da bi mu lekari utvrdili stepen povreda jer mu je od udaraca koje je zadobio jedno oko skroz zatvoreno, dok je drugo u podlivima, a po glavi ima modrice i čvoruge.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

VIDEO Indija ne može da se meri po brutalnosti tuča sa Srbijom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA