≫ 

Vodič mahao vozaču da stane, ali on nije zakočio i pokosio je decu: Detalji nesreće iz noćne more na Divčibarama

Nesrećni dečak je odmah preminuo, a u udesu su lakše povređene dve devojčice

  • 12

- Učiteljica je bila na početku kolone, a na začelju vodič, koji je video da pravo ka koloni mališana juri automobil koji nije smanjivao brzinu. Vodič mu je mahao da stane, ali vozač nije video ni njega, ni decu - ovako pričaju očevici užasne saobraćajne nesreće koja se oko 10.15 jutros dogodila na Divčibarama, kada je automobil "tojota" udario u grupu dece dok su prelazila ulicu i usmrtio devetogodišnjeg dečaka A. D.

Užas na Divčibarima: Poginulo dete (10) kada je "tojota" uletela u grupu mališana

Nesrećni dečak je odmah preminuo, a u udesu su lakše povređene dve devojčice, T. S. (10) i V. T. (10), i njima se lekarska pomoć ukazuje u bolnici u Valjevu.

Kolona učenika trećeg razreda osnovne škole prelazila je ulicu. Kada je već više od pola kolone prešlo na drugu stranu Valjevske ulice, na njih je naletela "tojota" beogradske registracije, koju je vozio V. V. (43).

Do stravičnog udesa je došlo u neposrednoj blizini hotela "Pepa", u kojem su deca bila smeštena. Učenici subotičke osnovne škole su danas trebalo da se vrate kućama sa rekreativne nastave, a vreme između doručka i ručka želeli su da iskoriste za šetnju.

Zasad nije zvanično utvrđeno da li vozač "tojote" iz nekog razloga nije video decu, ili nije uspeo da zakoči zbog kvara.

V.V. je uhapšen na licu mesta zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i u zakonskom roku biće sproveden nadležnom tužilaštvu.

AZ

VIDEO: Kako jedan stranac koji živi u Srbiji vidi srpske vozače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gidri

    12. jun 2018 | 14:42

    Pa tu je takav put da ni u lidilu ne mozes i smes da vozis brzo. Uvek je puno pesaka i dece narocito. Pa taj tip nije normalan, i nikakvo opravdanje ne stoji. Saucesce roditeljima nesrecnog deteta. Dokle vise sa takvim ludackim voznjama?

  • Dragon

    12. jun 2018 | 18:04

    Lose su napisali nije uciteljica stojala na pocetku a rekreator na zacelju kolone,vec je uciteljica stojala iznad kolone pazeci put sa gornje strane a rekreator sa druge strane kolone pazeci put odozdo... Ocevidac sam

  • Pufta

    12. jun 2018 | 14:59

    Dobice 2 , 3 godine sa ovom prijavom jedino da se optuznica koriguje i tereti za ubistvo bar iz nehata. Trebao bi dugo da se suši na robiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA