≫ 

Jezivo nevreme odnelo život u Požarevcu: Udavio se muškarac u liftu

Muškarac je izgubio život zbog nevremena

  • 8

Muškarac (67) utopio se danas u podrumu zgrade u Jug Bogdanovoj ulici u Požarevcu, gradu koji je danas zahvatilo strahovito nevreme.

Ni najstariji Užičani ne pamte ovakvo nevreme: Od grada ostali pustoš i sivilo, ljudi ne mogu da veruju šta ih je snašlo. Šteta je milionska!

Prema rečima stanara, vlasnik stana koji živi na prizemlju parkirao je automobil u podzemnoj garaži, a kada je video da se nevreme ne smiruje liftom je navodno sišao, ali je u tom trenutku već nivo vode u podrumu bio oko 2 metra, preneo je "Poportal.rs".

U trenutku kada se lift spustio došlo je do prekida električne energije, a vrata se kako nezvanično saznajemo nisu otvorila

Policija je zatvorila Jug Bogdanovu ulicu u Požarevcu, a specijalne ekipe pokušavaju da spuste nivo vode u podrumu i uđu unutra…

Apokaliptični prizori u Užicu: Sve je belo kao usred zime, ulice su postale reke, automobili plivaju u vodi (FOTO) (VIDEO)

VIDEO: Užice posle stravičnog nevremena, grad kao posle apokalipse

(Telegraf.rs/Poportal.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA