≫ 

Monstrum Goran zvani Mazga osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva tašte, žene i ranjavanja ćerkice (2)

Još pamtimo monstruozan zločin od pre godinu dana

  • 6
Osuđenog Gorana čeka 40 godina robije Foto Dejan Ristić

Prvostepeno Veće Višeg suda u Vranju prihvatilo je predlog tužilaštva i Goranu Petroviću, zvanom Mazga, kosovskom Srbinu sa prebivalištem u Nišu, izreklo jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 40 godina zbog ubistva tašte i žene i ranjavanja dvogodišnje ćerke u blizini Bujanovca početkom maja prošle godine.

Prema navodima iz Višeg javnog tužilaštva u odnosu na okrivljenog taksistu Sašu Cvetanovića izrečena je kazna zatvora u trajanju od šest meseci.

OSUĐEN I POMOĆNIK, TAKSISTA

Optužnicom od septembra prošle godine okrivljenom Goranu Petrović stavlja se na teret krivično delo teško ubistvo izvršeno nad bivšom suprugom Jovanom Petrović iz Gnjilana i njenom majkom Dušicom Ivanović iz Mramornog brda i lakše povređivanje maloletne ćerke H. P, kao i izvršenje krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i krivičnog dela neovlašćeno držanje opojnih droga.

Čitav događaj odigrao se početkom maja na Gnjilanskom putu u selu Končulj kod Bujanovca.

Foto S.Tasić

Optuženom Saši Cvetanoviću stavljeno je na teret izvršenje krivičnog dela pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, jer je kao taksista vozio Cvetanovića.

Tužilaštvo je predlagalo da se Goranu Petrović izrekne jedinstvena kazna u trajanju od 40 godina, a Saši Cvetnović dve godine i šest meseci.

Protiv navedene odluke okrivljeni imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Nišu.

Foto S.Tasić

(S. T)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    15. jun 2018 | 12:26

    Smrtna kazna za takvog monstruma

  • Nenta

    15. jun 2018 | 12:09

    Realna kazna za monstruma jer kako radi vranjski sud plasio sam se da ga ne oslobode,oni osudjuju nevine ljude a ovakvi i slicni znaju da prodju nekaznjeno na zalost,vranjski sud je sramota...

  • mira

    15. jun 2018 | 12:09

    Kako nam je samo zakon bedan, ugasio tri zivota i rasakatio detence.... Nikada nisam bila za nasilje , ali MONSTRUMIMA KOJI SVOJE NAJBLIZE MOGU POVREDITI, PA I UBITI ZELIM DA SE UVEDU KAZNE IZ STAROG RIMA. Kome treba EU, ako je cena da se ovakve stvari svakodnevno desavaju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA