Evo kolika kazna zatvora preti vozaču koji je osumnjičen da je na Divčibarama autom usmrtio dečaka

Republički javni tužilac urgiraće da Vukašinović ponovo završi iza rešetaka

  • 13

Vladimir Vukašinović (43) iz Beograda, koji se tereti da je naleteo na kolonu đaka na Divčibarama i usmrtio Aleksu Dimitrova (10), učenika trećeg razreda OŠ "Miloš Crnjanski" u Subotici, braniće se sa slobode. Sud u Valjevu mu je odredio meru zabrane napuštanja prebivališta.

Nakon ove odluke oglasila se i Zagorka Dolovac, republički javni tužilac je istakla da je ostala zatečena kad je čula da je Vukašinović pušten iz pritvora.

Loše se osećam, teško mi je! Oglasio se Vladimir koji je u utorak usmrtio malog Aleksu na Divčibarama

- Po nalogu Dolovčeve slučaj Vladimira Vukašinovića prebačen je iz Osnovnog u Više tužilaštvo u Valjevu. Bahati vozač tereti se za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja za koje je zaprećena kazna od dve do 12 godina zatvora - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

Kako dodaje, republički javni tužilac urgiraće da Vukašinović ponovo završi iza rešetaka.

- Ona će predložiti da se vozaču tojote, koji je usmrtio malog Aleksu, odredi pritvor zbog uznemiravanja javnosti - objašnjava izvor Srpskog Telegrafa.

VIDEO: Put smrti na Divčibarama: Na ovom mestu je poginuo mali Aleksa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran Veteran

    16. jun 2018 | 18:16

    Krivi su i učitelji, ali vozač najviše, ko je položio vozački zna da pešaci gde god bili moraju se propustiti upravo zato što nisu ničim zaštićeni kao vi u autu, prema tome gde je Pajser gledao, telefon, pozadi na svoje dete,ma doživotna...

  • nina

    16. jun 2018 | 13:21

    Samo?? Bez 30-40 god u zatvoru ne racunam! Usmrte andjela bez trunke kajanja! Sramota!

  • Zabrinut građanin

    16. jun 2018 | 14:51

    Vidim da se covek razapinje svaki dan na kolac,kriv je i treba da odgovara...ali ja nigde ne vidim da neko povede pitanje za odgovornost škole koja ne vodi računa o deci,koja decu prevodi preko magistralnog puta koja nije obelezena pešačkim prelazom,gde su učitelji na čelu i začelju kolone. Pa šta bi bilo da je hotel na ibarskoj magistrali,uradili bi isto??? Koliko je taj covek kriv,KRIVI su i organizatori...i oni da odgovaraju.Saučešće roditeljima za veliki gubitak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA