≫ 

Težak sudar kod Rume: Dve osobe poginule, tri povređene

Još jedna nesreća zavila je Srbiju u crno

  • 9

Dve osobe su poginule, a tri povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na području rumske opštine.

Živote su izgubili D. L. (32) i  Lj. Ć.(24),  putnici u "jugu". Povređeni su vozač S. J. (44), Z. J. (28) koji se nalaze u šabačkoj bolnici i Z. K. (20) koji je zbrinut u bolnici u Sremskoj Mitrovici.

Svi su van životne opasnosti i pod budnim okom lekara, a istraga bi trebalo da utvrdi zbog čega je došlo do saobraćajne nesreće.

Kako je za "Blic" potvrđeno u Policijskoj upravi u Sremskoj Mitrovici, nesreća se dogodila sinoć oko 23 časa na putu Nikinci - Platičevo kada je iz za sada nepoznatih razloga sa puta sletelo putničko vozilo marke "jugo".

VIDEO: Stravična nesreća kod Čačka

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1515

    16. jun 2018 | 18:16

    Nisu lose obuke vozaca nego je lose to sto zivimo u drzavi u kojoj prosecan covek nema para za odrzavanje svog automobila

  • brana

    16. jun 2018 | 19:10

    Losa obuka,lose vaspitanje,bahatost u voznji,nepaznja,neiskustvo,alkoholizam,droga,losi automobili,losi putevi i broj 1 pri izazivanju saobracajnih nesreca su mobilni telefoni!!!

  • Vojislav

    16. jun 2018 | 20:10

    Nažalost, opet se potvrđuje da kaznena politika ne može da spreči ovakve nesreće, takva politika samo izvlači pare iz džepova a ne služi svrsi. Da li sada glasogovornici takve politike treba da daju otkaze jer nisu uspeli a toliko prašine su digli. Sa ovakvim razvojem situacije, ne treba niko da nas napada spolj i ubija, dovoljno je da samo mudro čekaju, pobićemo se između sebe a oni promašeni otići će sami iz ove zemlje, nemojmo više da se lažemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA