≫ 

Nastavnik pedofil je obljubio moju unuku u zbornici: Jecaji dede napastvovane devojčice iz Tutina

Devojčica se spasila zahvaljujući tome što je trenirala karate

  • 6

Nezir Škrijelj, deda devojčice koju je pre petnaestak dana navodno napastvovao njen nastavnik R.M. u osnovnoj školi u selu Ljeskova na Pešteru, tvrdi da je osumnjičeni detaljno isplanirao napad na njegovu unuku.

- Taj dan smo imali u porodici smrtni slučaj i dobar broj kolega iz škole došao je da nam izjavi saučešće. A ovaj, za mene pedofil i monstrum, koji je počinio teško krivično delo, vešto je psihološki pripremio teren. Ostavio je samo nekoliko učenica u odeljenju i došao u učionicu bez dnevnika. Zatim je poslao moju unuku da uzme dnevnik iz zbornice, koja je bila prazna – priča deda devojčice.

Uhapšen nastavnik pedofil (60) u Tutinu: Pipao devojčice po grudima, ljubio ih i mazio

- U međuvremenu, uposlio je ostale učenike, koji su ostali u učionici, da rade neki tekst, vežbe, a onda se vratio u zbornicu. Zatvorio je vrata i istog momenta počeo da obljubljuje moju unuku. Krenuo je da je hvata za dojke, da joj čupa kosu – nastavlja on.

SPASILA SE ZAHVALJUJUĆI KARATEU

Njegova unuka je, kaže, zahvaljujući tome što je malo krupnija i što je ranije trenirala karate, uspela da se otrgne.

- Hvala bogu da joj je dao hrabrosti, morala i snage da se odupre. Uspela je da se istrgne, a on je za njom vikao: "E gde ćeš, šta ovo radiš, platićeš mi", sa ciljem da navede druge učenike da pomisle kako je njega neko napao u zbornici. Međutim, unuka je uz plač povela druga iz odeljenja i otišla kući – rekao je deda devojčice, prenosi Kurir.

Škola u Tutinu u kojoj je napastvovana devojčica Foto: Printskrin/Youtube/RTV Novi Pazar

Kako je naveo, čim se vratila kući, dedi je sve ispričala, a porodica je sutradan otišla u školu i prijavila slučaj direktoru, a zatim i policiji.

- Kolega nastavnik je to ubrzo saznao, pa je krenuo da beži u Crnu Goru. Međutim, na 50 metara od granice, negde iznad Đerekara, uhvatio ga je načelnik policije u Tutinu i sproveo ga u Tutin – priča Škrijelj.

DEVOJČICA NA TERAPIJI

On ističe da unuki i dalje vodi na terapije kod psihologa, koji pomaže da devojčica prevaziđe traumu koju je doživela.

- Trebaće joj dug period da se smiri, da se stabilizuje. Sada ustaje noću, skače, zove deda, babo… - kaže zabrinuti deda.

Inače, osumnjičeni R.M. se na saslušanju branio rečima da je devojčica sve izmislila. Nakon toga mu je određen pritvor do 30 dana zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje.

Škrijelj je izneo sumnju da su se slične stvari i ranije dešavale, ali da se u patrijarhalnoj sredini to zataškavalo.

- Ovo se dešavalo i pre 30 godina, od njegovog dolaska u školu... Pre 20 godina imenovan je za direktora škole, uneo je torturu, vršio je pritisak na kolege, niko nije smeo da zucne od njega. I ranije je prilazio devojčicama, hvatao ih za grudi, mnogi su ćutali - tvrdi Škrijelj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V

    22. jun 2018 | 08:36

    E ovoliki broj pedofila je alarmantan pogotovu kod prosvetnih radnika,a ne ove profesionalne likvidacije. Kod napada pedofila stradaju oni naj bitniji porodici drzavi i celom drustvu nevina deca koja su nasa buducnos,a kod likvidacije iskljucivo olos koji nista bolje nije ni zasluzio. Povecati kazne na 20 g za ovakva dela hitnooo da nam deca nebi bila trajno ostecena.

  • serbianwonder13

    22. jun 2018 | 09:22

    Roditelj sam dve devojcice; ne mogu da shvatim roditelje koji saznaju za ovako nesto i precute. Kod mene bi ostao bez ruku...najmanje

  • Srboljub

    22. jun 2018 | 10:44

    Ko zna šta je istina???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA