≫ 

"Mercedesom" naleteo na pešake i jednog ubio: Strašna nesreća na putu Doljevac-Niš (FOTO)

Stravičan udes se desio na ulazu u selo Malošište

  • 19

Jedan pešak je poginuo, a jedan je transportovan u Klinički centar u Nišu nakon teške saobraćajne nesreće koja se desila noćas oko dva časa iza ponoći na putu Doljevac – Niš, na ulazu u Malošište.

Teška saobraćajka kod Beograda: Radnici Hitne pomoći trčali po putu da spasu vozača kamiona (FOTO SA LICA MESTA)

Pešak S. M. (25) iz Malošišta je nastradao, dok je S. S. (21), koji je bio sa njim u društvu prevezen u KC u Nišu, nakon što ih je pokosio "mercedes" kojim je upravljao L. T. (20), takođe iz Malošišta.

Stravičan udes se desio na ulazu u Malošište, nedaleko od tehničkog pregleda: pešaci su išli pored puta kada ih je udario "mercedes" koji se kretao istom saobraćajnom trakom. Od zadobijenih povreda S. M. je preminuo, a S. S. je prebačen u Klinički centar u Nišu gde je nakon pregleda utvrđeno da nije ozbiljnije povređen, pa je otpušten iz bolnice.

Sa mladićima je, kako saznajemo, bila i jedna devojka u društvu, ali ona, prema prvim saznanjima, nije zadobila povrede. Uviđaj na licu mesta obavili su Osnovno javno tužilaštvo i niška policija koja radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima je došlo do ove teške nesreće.

Krvavi tragovi na mestu nesreće, Foto: Telegraf
Udes se desio na ulazu u Malošište, Foto: Telegraf

Vozaču je određeno policijsko zadžavanje od 48 časova, zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

VIDEO: Saobraćajna nesreća kod Čačka

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    1. jul 2018 | 11:22

    Ovo sve sama stoka za volanom nepostuju ogranicenje pijancenje bahatost kroz selo i sam zivi tu znaci zna da ljudi se peske vracaju kucama da vise obrati paznju a ne 100 km pa i vise ali stoka ostaje stoka

  • As

    1. jul 2018 | 13:01

    A sta bi sa zakonom za te balvce sto su polozili da ce morati imati vozila sa ogranicenim kw..?? Sta on dripac radi u mercedesu...dao mu tajo sa 20 godina

  • Matka

    1. jul 2018 | 10:54

    Ko bi drugi,nego ovi sto imaju oko 20-ak godina!!!Sva nam omladina nastrada.Zalosno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA