≫ 

Nesreće se nižu u Novom Sadu: Poginuo motociklista, a na istom mestu se vozila sudaraju barem jednom nedeljno

Malo je falilo da život izgube i majka i dvoje dece

  • 3

Saobraćajne nesreće u zadnje vreme su postale redovna pojava u Novom Sadu i gotovo da nema dana da delovi vozila ne završe rasuti po kolovozu ili da, što je najgore, neko u nezgodi i strada.

Ceo Balkan oplakuje tri devojke: Bile su nerazdvojne, poginule u BMW-u koji je vozio njihov drug (FOTO)

Neobeležene ulice, nepoštovanje postojeće signalizacije ili prekomerna brzina samo su juče bile uzročnici tri saobraćajke u Novom Sadu. Jedna od njih se, nažalost, završila pogibijom motocikliste, dok je u drugoj malo falilo da strada majka sa dvoje dece.

Najpre se rano ujutru u Hajduk Veljkovoj ulici kod Sajma taksi zakucao u gradski autobus.Vozilo se potpuno smrskalo, a taksista je zadobio povrede glave, dok niko od putnika srećom nije ozleđen.

Delovi vozila ostali su na kolovozu Foto: NS uživo

Taman su dežurne ekipe pokupile krhotine automobila i autobusa sa puta, kada se u Karađorđevoj ulici "opel astra" sudarila sa parkiranim automobilom i prevrnula na krov. U autu se nalazila majka sa dvoje dece. Ona je lakše povređena, dok su deca prošla bez posledica.

U autu se nalazila majka sa dvoje dece Foto: NSuzivo

Dan se u Novom Sadu završio tragedijom kada je oko 20 sati u Kaću poginuo motociklista, nakon što je vozač "juga" izleteo iz sporedne ulice i isekao put nesrećnom čoveku.

Motociklisti su se kako, nezvanično saznaje NSuživo, vraćali sa moto skupa i kretali su se u smeru ka Novom Sadu. Dvojica na dvotočkašima su izbegla "jugo", ali treći motociklista nažalost nije uspeo.

Dvojica su se izvukli, jedan nije Foto: NS uživo

Nekoliko dana ranije pogibiju je jedva izbegla devojka koja je prolazila raskrsnicom ulica Petefi Šandora i Šarplaninske, nekoliko minuta pre nego što se na istom mestu odigrao filmski sudar.

Na toj raskrsnici u poslednjih mesec dana dogodilo se najmanje šest saobraćajnih nesreća, a stanovnici tog dela grada kažu da se barem jedna odigra nedeljno. Za sve krive nedostatak signalizacije.

VIDEO: Ugao strave! Jedna nesreća nedeljno se događa na ovom mestu

(Telegraf.rs/NS uživo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • na ovoj

    2. jul 2018 | 07:45

    na ovoj poslednjoj raskrsnici postoji signalizacija. stop je bio range-u.

  • igor

    2. jul 2018 | 10:43

    U 99% slučajeva je kriv vozač, a ne signalizacija i slično eventualno bi moglo drveće i žbunje da se potkreše na nekoliko mesta u gradu što zbog saobraćajnih znakova što zbog preglednosti.

  • Slobodan gradjanin

    2. jul 2018 | 10:55

    Nije cudo kad o bezbednosti u saobracaju nikolic ne brine. Policajcima vote jednosmernom ulicom u konrad smeru a gradjanin kopiraju policiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA