≫ 

Dečak (4) se igrao, a onda ga je kapija preklopila i ubila: Krvavog ga otac odvezao u bolnicu, 10 lekara borilo se za malog anđela

Otac je najpre dečaka odvezao u smederevsku bolnicu

  • 7

Metalna kapija koja je pala na dečaka (4) u Smederevu u nedelju 1. jula nije imala graničnike i iznenada je skliznula i obrušila se na nesrećno dete. Mališana je otac krvavog odvezao u bolnicu, ali je dete umrlo u Urgentnom centru, iako se za njegov život borilo oko deset lekara.

Dečak se kobnog dana igrao sa tri godine starijom komšinicom.

- Stravičan prizor! Sve se odigralo u sekindi. Začuo se tresak, pa vrisak devojčice. Dečak je ležao u lokvi krvi. Jezivi krici preplašene devojčice su sve uznemirili. Ljudi su istrčali iz kuća i podigli kapiju koja je preklopila nesrećno dete. Odjednom je dotrčao i dečakov otac. Onako krvavog ga je uneo u automobil i odjurio ulicom.

Stravična nesreća u Smederevu: Na dečaka pala dvorišna kapija, preminuo posle nekoliko sati

- Kapija je punom težinom preklopila dete. Njegova glava našla se između metala i ivičnjaka - priča potresena komšinica, pišu beogradski mediji.

Napustio nas je još jedan anđeo Foto - Ilustracija: Pixabay

Otac je najpre dečaka odvezao u smederevsku bolnicu, prema rečima izvora iz istrage, a mališan je hitno prebačen u Beograd.

- Oko deset lekara se borilo za život malog dečaka. Uprkos njihovim naporima, dete nije izdržalo. Doktori su, nažalost, morali da konstatuju smrt u 21.30 – govori sagovornik.

Dete je živelo u kući prekoputa mesta na kojem je nastradao.

- Bio je jedinac! Ne znam kako će njegovi roditelji preživeti ovu tragediju. Velika tuga, za njih utehe nema - kroz suze kaže komšinica.

VIDEO Za malo da ga udari voz dok je dizao kolica za bebe sa šina:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johnny Repp

    3. jul 2018 | 07:42

    Tužno, bez reči jer šta reći. Ipak ne mogu da shvatim da mnogi kada naprave kuće odmah ne ograde terase i puštaju decu da se igraju na njima dok oni sa prijateljima peku roštilj i piju pivo. To gotovo svaki put vidim kada odem negde na izlet u okolinu Beograda.

  • Miki

    3. jul 2018 | 01:20

    Tuga

  • Tanče

    3. jul 2018 | 07:49

    Tuga velika :( ne daj bože nikome tako nešto, počivaj u miru anđele mali. Saučešće porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA