≫ 

Uhapšen "spajdermen" iz Mladenovca: Ovo je pljačkaš koji je za 90 sekundi kroz šalter opelješio menjačnicu (FOTO) (VIDEO)

Lopov je brzo pokrao menjačnicu, ali tako mu se i vratilo

  • 13

Safet Mešković (43), lopov koji je u Mladenovcu uskočio kroz šalterski prozor i iz kase izvadio 288.000 dinara , uhapšen je danas, saznaje "Telegraf.rs".

Minut i 30 sekundi je bilo potrebno spajdermenu iz Mladenovca da ukrade 288.000 dinara: Iz menjačnice su virile samo noge (VIDEO)

Muškarcu srednjih godina trebalo je 90 sekundi da u ponedeljak izvede pljačku, sa sve izviđanjem i samim odnošenjem novca, ne obazirući se na kamere i prometnu ulicu tokom radnog popodneva. Vrata menjačnice radnica koja je otišla na pauzu je zaključala, pa je on "snalažljivo" upao kroz šalter.

Međutim, isto tako mu se vratilo.

Foto: Facebook/Miloš Jeremić

Uz pomoć "Telegrafa" i prijatelja vlasnika koji su podelili priču, on je za manje od dva dana i prepoznat i uhapšen.

-  Hvala vam puno na podršci, bez naših prijatelja i Telegrafa pljačkaš verovatno ne bi bio identifikovan ovako brzo - poručili su iz menjačnice.

Slika iz centra Pančeva Foto: Facebook/Privatna arhiva

Radnici menjačnice sumnjali su na to da nije iz ove opštine. Mada su verovali da je iz Smedereva ili Aranđelovca, ispostavilo se, Mešković, koji je ojadio menjačnicu je Pančevac.

Foto: Facebook/Privatna arhiva
Foto: Facebook/Privatna arhiva

Video: Kako je izvedena pljačka menjačnice upadom kroz prozor 

VIDEO Ovako operišu srpski šaneri:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA