≫ 

Ne znam da li je Mira umrla od droge. Ej, ćero moja, šta ću sad! Vapaj oca dok ljubi sliku preminule Mirjane

S.M. je potvrdio da je njegova ćerka poznavala Jovana Paunovića (17), mladića koji se predozirao narkoticima ispred splava u Beogradu

  • 28

Otac Mirjane.M. (21), koju su u četvrtak ujutru pronašli u iznajmljenom stanu, potvrdio je da je njegova ćerka poznavala Jovana Paunovića (17), mladića koji se predozirao narkoticima ispred splava u Beogradu. Trenutno mu je najveća želja da sazna zašto je i kako ona umrla.

Otkriven moguć uzrok smrti devojke u privatnom stanu u centru Beograda

- Poslednji put sam M. M. video u sredu oko 22 sata, kada sam se vratio kući. Ona je širila veš i ubrzo nakon toga je rekla: "Tata, idem ja" i otišla u grad. Imam troje dece, svi oni imaju svoju slobodu, Mira je bila punoletna, mogla je da ide gde hoće - kaže S. M.

Otac devojke kaže da mladića M.M. (26) koji je kobne noći bio s njom u stanu i pozvao Hitnu pomoć, ne poznaje i da je za ćerkinu smrt saznao od sina narednog jutra.

Foto: Facebook

- Rekao mi je da je pronađena u stanu sa nekim mladićem. Ne znam ko je on, niti mi se javio da mi kaže zašto je i kako moja ćerka umrla, šta se desilo te večeri. Ništa ne znam. Sam sam odgajao svoju decu, žena mi je preminula pre 16 godina, ovih dana će joj biti i godišnjica - priča potreseni otac.

Uplakanog Sretena komšije su zatekle kako u dvorištu porodične kuće ljubi sliku preminule ćerke. On je 16 godina bio samohrani otac troje dece.

Jovan Paunović Foto: Facebook

S.M. tvrdi da nije tačno da je njegova ćerka imala srčane probleme, prenosi Republika.

- Kao mala imala je dečju astmu i zbog toga je povremeno koristila pumpicu, probleme sa srcem nije imala. Prošle godine je bila nekih dvadesetak dana u bolnici, pretpostavljam da je zbog narkotika, ne znam. Ja nisam glup čovek, ali o narkoticima ne znam ništa, verovao sam svojoj deci. Ej, ćero moja, šta ću sad... - priča S. M.

Otac preminule je potvrdio da je M.M. bila sa 17-godišnjim Jovanom Paunovićem kobne večeri kada je on od prekomerne doze ekstazija preminuo.

Mirjana je pre nekoliko dana na svom Fejsbuku objavila ovaj status Printskrin/Facebook

Bila je sa Jovanom te večeri kad se predozirao, držala mu je glavu kada mu je bilo loše. Posle njegove smrti dolazila je policija kod nas i M. M. je išla u policijsku stanicu da da izjavu. Bilo je strašno, ne znam odakle se poznavala sa Jovanom, pretpostavljam iz kafića u koji su oboje izlazili. Sada ni nje nema više... - dodaje S. M.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    7. jul 2018 | 11:08

    Sve se zna samo treba da se hapsi i po 30 godina zatvor bez sudjenja i to na njivama po Vojvodini a ne da sede po zatvorima nego da rade. Mnogo smo korupiran narod od sudije do policije

  • Лицемер

    7. jul 2018 | 07:07

    Дете му 20 дана било у болници а он МИСЛИ да је због дроге !!! Занимљива изјава која све објашњава.

  • Airbus320 Driver011

    7. jul 2018 | 11:40

    “Prosle godine je 20 dana bila u bolnici ali ne znam zasto ? Valjda zbog droge”..... zanimljivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA