Ispovest žene uhapšenog Srbina na Kosovu: Upali su nam u kuću sa puškama u 5 ujutru i sve prevrnuli, moj mali sin i dalje povraća od straha

- Dva sata, dok su bili u kući, plašili smo se šta će biti - priča žena uhapšenog

  • 5

"Upali su sa maskama i puškama u našu kuću oko pet ujutru. Bilo je oko 20 specijalaca. Prevrnuli su sve po kući. Pitali smo ih šta traže, a oni su nam odgovorili da hoće da vide ima li nešto nezakonito. Deca i ja smo seli u drugu sobu, a pored nas je stajao specijalac sa puškom. Mlađi sin koji ima šest godina je do sada povraćao dva puta od straha."

Specijalci kosovske policije upali u prostorije KUD-a u Gnjilanu i uhapsili trojicu: Naoružani su dugim cevima i maskirani

Ovako govori Suzana Denić, supruga uhapšenog Jovana Denića, direktora filijale Nacionalne službe za zapošljavanje za južno Pomoravlje, koji je jedan od petorice Srba uhapšenih u akciji kosovske policije.

Ona kaže da su iz porodične kuće u selu Gornje Kusce kod Gnjilana odneli i kućište od računara i da su rekli da će o razlozima hapšenja razgovarati sa njenim suprugom u stanici.

- Dva sata, dok su bili u kući, plašili smo se šta će biti. Sada čekam da mi se advokat javi šta je bilo na saslušanju. Moj suprug nema nikakve veza sa politikom, radi svoj posao pošteno. Jedini razlog za ovo što nam rade je da nas zastraše, što se stalno dešava - priča Suzana Denić.

VIDEO: Albanci kamenuju Srbe tokom slave

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs

    10. jul 2018 | 17:06

    Oprosti nam Boze ,oprosti Sv. kneze Lazare, oprosti nam Sv. Savo, oprosti nam Sv. Ave Justine...Juce u Cg progon mitropolita ,danas ovo sutra ce nam i odavde terati... Jadni smo ko narod nigde sloge za koji se borio Sv. Sava

  • Brklja

    10. jul 2018 | 18:05

    Crnogorci zato i salju vojsku da bracu Srbe oslobode siptarskog zuluma. Crnogorci krsni momci, gledat ce u NATO.

  • Dusanka

    10. jul 2018 | 23:05

    Šta je preduzela vlast ,zvanično protivu ponašanja policije ?!Samo to sto je Ana rekla ?!”Jako se brinu “za narod !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA