≫ 

Transvestit Jovana pokušao ponovo da se zadavi, ovog puta s gaćama

- Imao sam samo majku i Marka. To su dve moje najveće ljubavi. Njega sada više nemam. Ja sam se samo borio za njega, jer sam, ga mnogo voleo. Volim ga, nisam želeo da se to desi - rekao je osumnjičeni

  • 9

Transvestit Goran Abdulov (34) koji je ubio ljubavnika Marka Radovića (24) pokušao je u utorak uveče da se ubije u policijskom pritvoru tako što je skinuo i pocepao donji veš i pokušao njime da se zadavi.

Goran Abdulov sa majkom Dragicom Foto: Privatna arhiva

"Mahinalno sam dohvatio nož. Mnogo mi je žao, i dalje ga mnogo volim": Ovo je transvestit Goran ispričao na saslušanju zbog ubistva Marka Radovića

Saslušan transvestit Jovanica, osumnjičen za ubistvo studenta u Zemunu

Policajci su brzo reagovali i sprečili ga u nameri. Kako njegova majka Dragica Radivojević kaže, Abdulov je i te noći posle ubistva pokušao da se ubije tako što je noge vezao selotejp trakom, nagurao plastičnu kesu u usta, a drugu stavio preko glave i vezao pertlama.

- Ušla sam u sobu i zatekla ga  s kesom preko glave, udarila sam ga i rekla mu: "Sine, nemoj, šta to radiš?! Rekao mi je: "Mama, ja ću da umrem bez njega, nemoj molim te da me prijaviš, neću u zatvor, tući će me" - ispričala je za Kurir majka osumnjičenog.

Goran Abdulov "Jovana" Foto: Privatna arhiva

Transvestit koji se predstavljao kao Jovana priznao je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu da je u nedelju uveče kuhinjskim nožem izbo ljubavnika. Neprekidno je plakao i govorio da ne zna kako će da živi bez Marka.

- Imao sam samo majku i Marka. To su dve moje najveće ljubavi. Njega sada više nemam. Ja sam se samo borio za njega, jer sam, ga mnogo voleo. Volim ga, nisam želeo da se to desi - rekao je osumnjičeni koji se kaje zbog onog što je uradio.

On je ispričao da je Marka Radovića upoznao u aprilu prošle godine u gej klubu u Beogradu i da su tada počeli da se viđaju. Navodno ga je student ekonomije iz Bosne i Hercegovine često tukao i maltretirao.

- Prema rečima osumnjičenog, u novembru prošle godine Marko Radović nameravao je da ostavi Abdulova, ali je on tada na društvenim mrežama objavio da je Radović homoseksualac i da su u vezi, na šta je pokojni poludeo i istukao ga. Međutim, oni su i posle toga nastavili da se viđaju, ali mu je pokojni tražio da ne dolazi više preko dana i obučen kao žena, jer su komšije počele da primećuju, već da dolazi samo uveče - ispričao je izvor iz istrage.

Kuća u kojoj se dogodilo ubistvo Foto: Nikola Tomić

Kobne večeri ga je navodno Marko pozvao u stan.

- Kad sam došao, saopštio mi je da me ostavlja i odlazi u Sloveniju. Hteo sam da ga zagrlim i poljubim, da se lepo rastanemo. Njega je to iz nekog razloga naljutilo, udario me je. Video sam na stolu šerpu i hteo da je zgrabim i da ga udarim, ali sam dohvatio nož i ubo ga tri puta - ispričao je na sudu transvestit kome je sud odredio pritvor do 30 dana.

VIDEO Ispovest majke transrodnog ubice:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga85

    12. jul 2018 | 11:59

    "Mama, ja ću da umrem bez njega, nemoj molim te da me prijaviš, neću u zatvor, tući će me" - ova izjava mnogo govori o psihickom stanju doticnog...

  • Airbus320 Driver011

    12. jul 2018 | 12:28

    Da je nosio tange sigurno bi uspeo ovako nista ....

  • AnaMarija

    12. jul 2018 | 11:56

    Sramota za muski rod.Ovaj jedan veca zena nego ja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA