≫ 

Kako je zaista došlo do saobraćajke u Petrovcu na Mlavi: Da li je neko prošao kroz crveno?

Teško su povređeni vozač motora Dragan Milutinović (35) i suvozač Nikola Erski (37)

  • 41

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila protekle subote u Petrovcu na Mlavi, teško su povređeni vozač motora Dragan Milutinović (35) i suvozač Nikola Erski (37).

Motorista udario u kola, pa odleteo ka autobuskom stajalištu: Dvoje teško povređenih u Petrovcu na Mlavi

Bajkeri, učesnici moto skupa u Petrovcu na Mlavi, Dragan Milutinović (35), vozač motora i suvozač Nikola Erski (37), obojica iz Mužlje kod Zrenjanina, zadobili su teže telesne povrede nakon što su u subotu oko 15.30 časova, motorom udarili u autobusko stajalište u Ulici srpskih vladara u ovom mestu.

Do ove saobraćajne nesreće, došlo je kada je motociklista u punoj brzini prošao kroz raskrsnicu, dok je vozač automobila, dolazeći iz suprotnog smera, pravio polukružno skretanje, pred raskrsnicom.

Motor je udario u auto, potom se odbio o automobil, udario u obližnje drvo, a onda nakon kretanja od oko 30 metara po trotoaru uleteo u autobusko stajalište. Na sreću, u trenutku nesreće nije bilo nikoga na stajalištu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brzina

    16. jul 2018 | 16:40

    Brzina, bato.

  • Zoran

    16. jul 2018 | 16:19

    Ocigledno auto krivac jedino sto je motorista isao dosta brze

  • Niko

    16. jul 2018 | 18:30

    Kakvi ludaci majko mila.ovaj vozi bar 150 kroz naseljeno mesto a ovaj okrece auto polukruzno na semaforu.dobro smo zivi ko sve danas nije na putevima.katastrofa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA