≫ 

Vranjanac ubio komšijinog psa lovačkom puškom usred bela dana, pa rekao: "Izvini, nisam znao da je tvoj!" (FOTO)

"Usred bela dana, hladnokrvno, otpešačiš laganim korakom 150 metara od svoje kuće, pucaš i vratiš se isto tako hladnokrvno"

  • 41

M.S. (65) iz Vranja, lovačkom puškom je usred bela dana ustrelio vlasničkog psa svog komšije Krunislava Nešića. Incident se dogodio u petak oko 17.30 časova u ulici Bunuševačkoj u Vranju.

Kako je moguće da je ova kuca živa? Pas sa Mirijeva toliko izgladneo, da izgleda kao skelet presvučen krznom

Keruša Lejla je bila ljubimica porodice koja ju je udomila iz Kraljeva i prema rečima svog vlasnika, retko je napuštala dvorište.

Krunislav Nešić navodi da je u neposrednoj blizini pucnjave jedno od dvorišta bilo puno dece predškolskog uzrasta.

Još uvek je u šoku i neverici jer je sa M.S. kako kaže, bio u odličnim odnosima.

Keruša Lejla je bila ljubimica porodice koja ju je udomila iz Kraljeva i prema rečima svog vlasnika, retko je napuštala dvorište Foto: Privatna arhiva

Posebno je ogorčen na ono što je izjavio komšija dok ga je policija privodila na saslušanje: "Izvini, nisam znao da je tvoje".

- Mi nemamo decu, imamo samo naše životinje. Meni je to isto kao da mi je pucao u dete, koja je razlika? Možda bi znao da je moje pa ne bi pucao, u čije bi pucao? Usred bela dana, hladnokrvno, otpešačiš laganim korakom 150 metara od svoje kuće, pucaš i vratiš se isto tako hladnokrvno. I nastaviš svoj ručak i onda se jako potreseš kad te uhvate nakon tri sata – kaže Nešić.

Udruženja za zaštitu životinja iz Vranja navode i da ovo nije usamljen slučaj i dodaju da je ovih dana otrovano još nekoliko pasa i to u samom centru grada.

Krunislav Nešić Foto: Privatna arhiva

U vezi ovog slučaja iz Policijske uprave u Vranju kažu da su službenici policije ustanovili da je jedno lice lovačkom puškom ustrelilo psa.

- Konsultovani su zamenici Osnovnog i Višeg javnog tužilaštva u Vranju koji su naložili da se protiv M.S. podnesu krivične prijave za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i ubijanje i zlostavljanje životinja. Osumnjičeni će biti procesuiran u redovnom postupku - kažu iz vranjske policije.

Iz policije dodaje da u poslednje vreme nije bilo prijava za ubijanje i maltretiranje životinja.

VIDEO Zatvorenici rešili problem pasa lutalica:

(S.T)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase

    17. jul 2018 | 14:15

    Svima vama koji ovo opravdavate treba decu oduzeti hitno dok niste napravili monstrume od njih.

  • Lidija

    17. jul 2018 | 12:47

    Ma treba ga strpati u zatvor ne moze da se živi od tih idio da ubije ljudima psa imala sam tu situaciju otruje mi mačku baci je na ulicu pa kaže zgazila je.kola strasno neznam kakvi su to ljudi da pucas u zivo bice😥😥😥😥

  • Cica S

    17. jul 2018 | 12:40

    Gde ce mu dusa, ali je ocigledno i nema..I taj pas jezivo bice, neciji ljubimac..Covek je zivotinja najgore vrste, a od zivotinja treba uciti kako covek biti..Verniji su i odaniji, i sa vise duse.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA