≫ 

Policajci upali u poslovni prostor, pronašli skoro 3 kg heroina i još jedan jak razlog da odmah uhapse dilere iz Novog Pazara (VIDEO)

Prilikom pretresa poslovnog prostora u Novom Pazaru, koji je u vlasništvu A. Š. , policijski službenici pronašli su 2 kilograma i 674 grama heroina, 4 kilograma i 758 grama smeše kofeina i paracetamola

  • 2

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su A.N. (1965) i A.Š. (1962) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto: MUP Srbije

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, prilikom pretresa poslovnog prostora u Novom Pazaru, koji je u vlasništvu A. Š. , policijski službenici pronašli su 2 kilograma i 674 grama heroina, 4 kilograma i 758 grama smeše kofeina i paracetamola, jednu elektronsku vagicu za precizno merenje, kao i presu za vakumiranje.

Foto: MUP Srbije

Policija je kod A. N. pronašla i pištolj u kome je bilo municije i protiv njega će biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljenja proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Foto: MUP Srbije

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Srpski narko-bosovi ostali bez 1150 kg droge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    17. jul 2018 | 17:21

    Аман,људи,килограми,стотине килограма,тоне...Шта је ово???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA