≫ 

Nišlijka u brushalteru prošvercovala sinu drogu u zatvor, spremila mu čak i paketić heroina

Za sina koji robija upravo zbog droge, u grudnjak je spakovala 5 paketa nedozvoljenih supstanci

  • 7

Obezbeđenje Kazneno-popravnog zavoda u Nišu u dva navrata sprečilo je unošenje narkotika osuđenicima u zatvorskom krugu. U prvom slučaju Nišlijka je pokušala da unese pet paketića narkotika prilikom posete sinu D.D. (30) koji robija zbog droge. U četiri paketića bila je popularna droga "BUP", tačnije pedesetak tableta buprenorfina, dok je u jednom paketiću praškasta materija za koju se sumnja da je heroin.

Pripadnica službe zatvorskog obezbeđenja drogu je pronašla u brushalteru Nišlijke i slučaj odmah prijavila nadležnima.

Kruševljanka u vagini unela drogu za brata u niški zatvor! Tablete i marihuanu upakovala u 2 kondoma, pa ih ugurala u polni organ

Nekoliko sati kasnije, služba obezbeđenja je još jednom dokazala svoju budnost kada je osuđenik iz otvorenog dela, takozvani , "slobodnjak" ušao u zatvoreni deo zatvora i pokušao da unese tridesetak grama marihuane.

Reč je o osuđeniku D.P. (41) iz Doljevca koji je na višegodišnjem izdržavanju kazne zbog teških krađa.

Nišlijka i zatvorenik zbog pokušaja unošenja droge u KPZ Niš odmah su predati policiji gde im je određeno zadržavanje do 48 sati. Istraga je u toku.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Zbog rigorozne kontrole i psa specijalno obučenog za pronalaženje droge koji se u niškom KPZ-u nalazi od skoro, smanjuje pokušaj unošenja droga u tu Ustanovu, kažu u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Procesuiraju se i radnici za koje je operativnim radom ustanovljeno da su unosili psihoaktivne supstance. Osim toga tu je i službeni pas, koji je stigao iz KPZ-a u Sremskoj Mitrovici, koji je obučen da pronalazi drogu, rekli su u Upravi.

VIDEO: Policija uhapsila mladića iz Beograda zbog sumnje da je orobio nekoliko banaka

(Telegraf.rs/Niške vesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalimero

    18. jul 2018 | 08:26

    Što i majku nestrpaše u ćuzu, e, državo i zakonu, pa da ima imalo pravde, svi koji diluju drogu DOŽIVOTNA ROBIJA,pa da vidimo rezultat za godinu dana, ovako to nevalja, samo trju omladinu, bože pomozi

  • Gale

    18. jul 2018 | 07:47

    Jedna je majka!

  • Mama93

    18. jul 2018 | 01:07

    Ne znam koji idiot od majke mozes biti da guras svom detetu drogu, da se drogira...Nisam pametna eto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA