≫ 

Oca i ćerku ubila struja u štali s kravama: Veću tragediju sprečio stariji sin i spasao ostale članove porodice (FOTO) (VIDEO)

- Otac je video kako struja trese Jovanu. On je hteo da je spase, pa je rukama uhvatio kabl ne bi li ga iščupao iz struje. Ostao je na mestu mrtav

  • 7

Jovana Asanović (15) iz sela Pridvorica kod Bojnika i njen otac Srđan Asanović (47) preminuli su u urgentnom centru Opšte bolnice Leskovac od posledica udara struje. Prema navodima članova porodice, njih je ubio aparat za mužu krava u staji gde se odigravala nezapmaćena drama. Jedan član porodice ostao je priseban i sprečio još veću tragediju.

Tragedija u Leskovcu: Oca i ćerku (15) ubila struja, poginuli dok su muzli krave

Majka nastradalog Srđana Asanovića Printskrin/TV4S

- Moja sestra je uključila produžni kabal u struju, potom se uhvatila za muzilicu i doživela strujni udar. Otac je bio iznad štale da pripremi seno za stoku, čuo je vrisak, skočio i ušao unutra. Uhvatio se odmah za taj isti kabal da sestru oslobodi od njega, ali je i on stradao - priča najstariji sin Nikola, koji je u jednom danu ostao bez sestre i oca.

Otac i ćerka nakon strujnog udara ležali u blatu i izmetu do smrti: Otišao je u štalu kada je čuo vrisak, za 15 minuta oboje su bili mrtvi

On je rekao i kako je njihov otac nastradao.

Prijatelji i porodica okupili su se ispred kuće nastradalih Printskrin/O2

- Otac je video kako struja trese Jovanu. On je hteo da je spase, pa je rukama uhvatio kabl ne bi li ga iščupao iz struje. Međutim, čim ga je dodirnuo, koliko god da je moj otac bio jak i izdržljiv, njega je struja udarila i on je samo pao pored Jovane – rekao je Nikola za Informer.

U tom trenutku ostali ukućani su uleteli u štalu i krenuli ka telima Srđana i Jovane koji su ležali na podu između krava. Srećom da je Nikola bio priseban, pa je sprečio majku i drugu sestru da prilaze žrtvama dok nije isključio sklopku na strujomeru.

Aparat za mužu krava Printskrin/O2

- Dok sam trčao ka strujomeru nisam znao da su mrtvi. Mislio sam da su se onesvestili. Vratio sam se i okrenuo sestru i oca na leđa. Masirao sam ih, davao im veštačko disanje, ali nije bilo pomoći. Osetio sam da nema pulsa. Zatim sam pozvao Hitnu pomoć. Sve vreme sam pokušavao da umirim ukućane – ispričao je ovaj mladić.

Rođaci i prijatelji okupili su se ispred kuće nastradalih Printskrin/TV4S

VIDEO: Zbog krađe struje na Kosovu evropski radnici kasne na posao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ..

    18. jul 2018 | 00:46

    E ovo je tuga :(

  • dragana

    18. jul 2018 | 08:25

    Suze mi udarise. Tuga. Nek im je laka zemlja

  • Acika

    18. jul 2018 | 02:14

    Ovo je iskreno velika tuga porodicama nastradalih iskreno saucesce neka pocivaju u miru neka im laka crna zemlja neka ih cuvaju andjeli u raju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA