≫ 

Posle agonije i neizvesnosti, telo poginulog Miloša stiglo na Kosovo: Mladić danas sahranjen u rodnom mestu

Njegova verenica Snežana i dalje se nalazi u bolnici i njeno stanje je nepromenjeno

  • 1
Milos Vukomanovic, Snezana Rudinac Foto: Facebook/Milos Vukomanovic

Telo mladića Miloša Vukomanovića (25), koji je poginuo u utorak posle ponoći u Bečićima, stiglo je u sredu uveče oko 22 sata u dom porodice u Zvečanu. On je sahranjen danas u 13 sati.

Nakon što su primili strašnu vest o pogibiji sina, porodica Vukomanović se susrela sa još jednim problemom. Naime, njima su tražili kosovske papire kako bi sina doveli na Kosovo i sahranili ga, jer je on državljanin Srbije.

Porodica je i naš portal zamolila za pomoć, a nakon nekoliko sati agonije i neizvesnosti, Priština je najzad dozvolila da Miloševo telo bude preneto na Kosovo.

- Policija čeka na prelazu da preuzme telo nesrećnog mladića, a njegov brat je sve vreme na vezi sa ambasadom Srbije u Crnoj Gori. Sve vreme radimo na rešavanju problema i učinićemo sve da pomognemo porodici i da telo mladića bude prebačeno u Zvečan - rekli su nam u sredu uveče u Kancelariji za Kosovo i Metohiju.

Naš Miloš i Snežana su otišli da zarade novac za svadbu, a sada spremamo sinu sahranu: Teške suze oca mladića poginulog u CG (FOTO)

Kako nam je rekao otac poginulog mladića, njegovo telo je u sredu oko 22 sata stiglo u porodični dom.

Miloš i Snežana radili su u istom hotelu Foto: Facebook/Snežana Rudinac

- I dalje smo u šoku, kuća je puna rodbine i prijatelja, Miloša ćemo sahraniti danas - rekao nam je ranije danas kratko njegov otac Guta, dok se u pozadini čuo neutešni plač.

Miloševa verenica, Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva, koja je teško povređena u nesreći, i dalje se nalazi na intenzivnoj nezi u bolnici u Risnu.

- Njeno stanje je nepromenjeno, i dalje je na odeljenju intenzivne nege i za sada nema poboljšanja - rekao je za Telegraf.rs doktor Knežević.

Miloš i Snežana vraćali su se sa posla u hotelu, kada je na njih naletelo vozilo budvanskih registracija dok su prelazili bulevar u Bečićima.

U vezi su bili četiri godine, a verili su se u septembru 2017. Foto: Facebook/Milos Vukomanovic

Nesrećni mladić je na mestu ostao mrtav, dok je njegova verenica prevezena u bolnicu sa povredama opasnim po život. Policija je odmah uhapsila E.A. (23), a iako su naveli samo inicijale, crnogorski čitaoci su u komentarima više puta ponovili da je za strašnu saobraćajnu nesreću kriva ćerka lokalnog moćnika i vlasnika hotela.

Njih dvoje su bili na sezonskom radu u Crnoj Gori i planirali su da od zarađenog novca naprave svadbu i iznajme lokal u Kraljevu, ali su svi njihovi snovi nestali u jednoj sekundi.

Građani su više puta apelovali na užasno stanje u kom se nalazi bečićki bulevar, koji važi za crnu tačku u ovom delu Crne Gore.

Za sada nije preuzeto ništa da se ova saobraćajnica učini bezbednom za pešake i vozače.

(Telegraf.rs/A.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA