Novinaru Stefanu Cvetkoviću oduzet pasoš: Vraćen sa granice sa Rumunijom

Tamo je, kako kaže, krenuo kako bi se sastao kratko sa jednim prijateljem

  • 34

Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve izjavio je da mu je u četvrtak uveče oduzet pasoš, te da mu je onemogućeno kretanje.

On je ispričao da je oko 19 sati došao na granicu sa Rumunijom u koju je krenuo da se "nađe na kratko sa jednim prijateljem na sastanku", ali je zaustavljen i policija ga je tamo zadržala tri sata, nakon čega mu je oduzet pasoš.

Napadač na novinara Cvetkovića priznao krivicu: Tužilaštvo mu ukida pritvor

Cvetković je kazao da mu je uručeno rešenje o oduzimanju putne isprave, a na osnovu "odluke sudije Osnovnog suda u Vršcu, Cvete Kaljević".

- To je sudija koja me je pre dve godine osuđivala prvostepeno na dve godine i tri meseca zatvora, pa su sve presude ukinute drugostepeno - rekao je Cvetković.

Dodao je da nije dobio nikakvo drugo objašnjenje zašto mu je ograničeno kretanje i zašto mu je oduzet pasoš, te da nije ni uspeo da pređe granicu.

Cvetković je sinoć prijavio da je na njegov auto pucano u blizini Bele Crkve, nakon čega se oglasilo Više tužilaštvo u Pančevu saopštenjem, u kojem se navodi da na automobilu koji je vozio, a na koji su po njegovim rečima, pucale poznate osobe, nisu pronađene rupe od metaka.

On je odbacio te navode "notornu laž" i rekao da je policija pregledala automobil njegovog oca, koji “sinoć nije vozio, niti je na taj automobil pucano".

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalimero

    20. jul 2018 | 06:55

    Neko debelo laže,samo ko?. Aj da sačekamo novi šou!

  • Mirsad Mihailović

    20. jul 2018 | 08:54

    Državni organi moraju da utvrde istinu da se vidi šta je tačno a šta ne. Priča je puna nelogičnosti.

  • sova

    20. jul 2018 | 09:03

    Sve mi je sumnjivo sa ovim covekom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA