≫ 

Sanja Papić je pre nekoliko dana otišla na letovanje, tamo je i saznala: Najbolji prijatelj supruge ubijenog advokata o užasnoj vesti

Prijatelj Sanje Papić, poznati beogradski frizer, ne može da stupi u kontakt sa njom

  • 7

U pucnjavi u Ulici antifašističke borbe na Novom Beogradu ubijen je poznati advokat, koji je između ostalih branio i Luku Bojovića, Dragoslav Ognjanović (57), nekada zaposlen u policiji. Ognjanović je bio muž bivše srpske misice Sanje Papić sa kojom ima devetomesečnu ćerkicu Laru. Kako je rekao blizak prijatelj misice Boris Obreški, ona je trenutno u Hrvatskoj, ali je saznala strašne vesti.

Ubijeni advokat Dragoslav Miša Ognjanović bio je oženjen najlepšom Srpkinjom (FOTO)

Prijatelj: Ne mogu ni da zamislim kako se oseća, Foto: Telegraf

Frizer Boris Obreški (33) otkrio je da je Sanja Papić trenutno u Hrvatskoj na odmoru, da je sa njom ćerkica Lara, ali da ne može da stupi u kontakt sa njom. Ističe da je otišla pre nekoliko dana i da je saznala za strašnu tragediju koja ju je zadesila.

Sanju Papić je tužna vest sačekala u Hrvatskoj: Neposredno pre ubistva advokata objavila je sliku sa njihovom devetomesečnom ćerkom (FOTO)

TRENUTNO JE LUDNICA

Boris Obreški, Foto: Privatna arhiva

- Ne mogu ni da zamislim kako se sada oseća. Pokušavam da dobijem porodicu, ali je trenutno čitava ludnica.

JEZIVI DETALJI UBISTVA: Advokat iskrvario na rukama ranjenog sina (26), izbezumljeni mladić dozivao pomoć i jaukao "tata, tata" (FOTO)

Dragoslav Ognjanović, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Kaže da se trudi da dobije informacije sa Urgentnog cetra u vezi zdravstvenog stanja u kojem je Ognjanovićev ranjeni sin.

PODRŠKA SANJI

- Zatečeni smo, čujem se sa članovima porodice i trudimo se da se međusobno podržimo i da učinimo sve da podržimo Sanju jer smo joj mi najbitniji. Svi smo u šoku i dalje - kaže Obreški za Pink.rs.

Ističe da je ćerkica Lara sa majkom i da o njoj brine Sanjina sestra od tetke koja će u ovoj teškoj situaciji i te kako pomoći.

VIDEO: Pronađene eksplozivne naprave i municija kod Crkve svetog Marka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zup

    29. jul 2018 | 13:24

    Učiš školu živiš i na kraju te ubije jedna mazga.

  • Realno

    29. jul 2018 | 13:23

    A sta ce tamo.

  • Radmila

    30. jul 2018 | 10:42

    Jedna velika tuga za Srbe i Srbiju. Danas on sutra mi jer nam kriminalci kroji sudbine. Ubice se nikada ne nađu ili odgovara lažni ubica koga na kraju oslobode isti oni koji i kreiraju ubistva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA