"Tata, šta si to uradio, ubio si nevinog čoveka": Detalji drame u naselju Stepa Stepanović. Čovek se bori za život jer je zadržavao red na kasi?

Od siline udarca, starac je pao na leđa i glavom udario o betonski zid visine oko 50 centimetara

Policija je uhapsila muškarca H. M, koji je u četvrtak oko 18.10 ispred lokalne prodavnice u Ulici Generala Vladimira Kondića u naselju Stepa Stepanović brutalno nokautirao penzionera Ljubišu Jovičića (70), kojem se lekari bore za život.

Prema rečima očevidaca, Jovičić se kobnog dana vratio po cigarete koje je zaboravio u prodavnici.

- Došao je pre podne da kupi neophodne namirnice, a kada se vratio u stan primetio je da mu nedostaju cigarete. Vratio se u prodavnicu i na kasi popričao sa prodavačicom zato što mu je sačuvala zaboravljenu robu i koju je u znak zahvalnosti hteo da počasti pićem - kaže očevidac.

Uznemirujući snimak: Udario čoveka pred detetom (8) i polomio mu lobanju, sada mu se bore za život

Međutim, H. M., koji je bio sa detetom iznervirao se zbog toga što nesrećni čovek zadržava red.

- Prvo ga je gurnuo s leđa i rekao mu da se ubrza! Jovičić je tada izašao ispred prodavnice, a za njim i H.M., koji mu je prišao i nokautirao ga pesnicom. Od siline udarca, starac je pao na leđa i glavom udario o betonski zid visine oko 50 centimetara. Nekoliko minuta je bio u nesvesti, nakon čega mu je došla porodica - dodaje očevidac.

Jovičiću konstatovan prelom lobanje sa nagnječenjem mozga i lekari mu se bore za život Jeziva scena se odigrala pred očima maloletnog osmogodišnjeg deteta H. M, koje je počelo da vrišti i prisutni nisu znali kako da ga smire.

- Tata, šta si to uradio, ubio si nevinog čoveka, sad će policija da te uhapsi! - vikao je mališan.

Jovičić je ostao nepomično da leži ispred prodavnice.

- Odmah su mu pritrčali ljudi koji su sedeli ispred, a kad je video da starac ne dolazi sebi, vratio se i H. M, koji je pokušao da ga podigne. Iako je zadobio teške povrede, Jovičić je odbio lekarsku pomoć - kaže naš izvor.

Napad se desio u naselju Stepa Stepanović, Printskrin: Youtube

Međutim, usled pogoršanja zdravstvenih problema, dva dana kasnije sam se javio lekaru.

- On je privatnim vozilom dovezen u Urgentni centar, gde su mu konstatovali teške povrede, prelom lobanje sa nagnječenjem mozga i on je zadržan u šok-sobi, a lekari kažu da su mu šanse da preživi veoma male - dodaje naš sagovornik.

H. M. je vojni pilot u penziji, a nakon policijskog zadržavanja, on je juče saslušan pred tužiocem.

Vlasnica prodavnice ispred koje se odigrala drama kaže da je Jovičić divan porodični čovek.

- On je naša stalna mušterija i nikad nismo imali problema. Uvek se ljubazno javi i popriča. Tog dana sam bila u prodavnici i nisam znala da su mu povrede toliko ozbiljne - kaže vlasnica.

Video: Hladnokrvno ubistvo vlasnika diskoteke

(Telegraf.rs/Republika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    30. jul 2018 | 20:11

    Da li vidite da je dotični hteo da se bije, spustio flaše, (a vratio se po cigarete?!) stoji na putu, čeka "nekog" da izadje, očigledno da je bio spreman za kavgu... ne opradvam dalji tok dešavanja, ali je neko morao da dobije po p...i, jbg, što se ...či kad nezna da se bije.. !? Da li je drugi trebalo da prodje, okrene mu ledja pa da on dobije s ledja?? A mesto je očigledno "fino" dokoličari sede ispred radnje i ispijaju pivo, da li je to regulisamo zakonom?

  • zora

    30. jul 2018 | 21:34

    Au,vojno lice u penziji?Kako te volino nije sramota da udaris tako staro coveka?Pa kako bi ti reagovao da se radi o tvom ocu?Sram te bilo covece,ovakvim postupkom si svog sina stavio na pravi put.Nadam se da ce se deka izvuci,toliko mi je zao jer nase stare pojedinci tretiraju kao stoku i kao da nikada nece biti stari.

  • π

    30. jul 2018 | 22:45

    Браво јуначино. Ова земља те школовала и припремала да покажеш храброст на неком другом месту а не према једном старцу. Могу да замислим твоју храброст у пилотској кабини.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA