≫ 

Lopovi iz Srbije pljačkali ljude na Zakintosu: Ukrali 7.000 evra, vredan nakit, sat i telefon

Trenutno se proverava učešće dvojice Srba u drugim sličnim radnjama

  • 8

Novčanice u ukupnom iznosu od 7.000 evra, nakit vrednosti 4.000 evra, jedan ručni sat i mobilni telefon plen su krađe koju su izvršila dva mladića iz Srbije, starosti 20 i 22 godine, na Zakintosu u oblasti Laganas.

Prema saopštenju za medije Policijske uprave Jonskih ostrva, dva mladića su došla na odmor na ostrvo pre nekoliko dana.

Srpske tinejdžere, koji su na smrt pretukli crnca na Zakintosu, čeka jeziva presuda krajem septembra

Da mladići na Zakintosu nisu samo uživali u moru i sunčanju prvi je shvatio vlasnik apartmana u Laganasu koji ih je prijavio policiji i pomogao njihovom privođenju.

Naime, jedna od pokradenih žrtava je upravo bila vlasnikova ćerka kojoj su ukrali 7.000 evra iz turističke agencije koja se nalazila u okviru kuće u kojoj su mladići odseli.

Lopovi su ukrali 7.000 evra, Foto: MUP

Kako prenosi lokalni portal Imerazante.gr, kada je primećeno da je novac nestao iz agencije, sumnja je pala na njih i pozvana je policija da ispita slučaj.

Tokom pretresa policija je u apartmanu mladića pronašla 4.000 evra sakrivenih u čarapama, zlatan nakit ukupne vrednosti oko 4.000 evra, ali i manje količine kanabisa.

Međutim, ovo nije sve, jer je odeljenje za bezbednost Zakintosa potvrdilo njihovo učešće i u drugim krađama prilikom kojih su od turista na plaži ukrali torbu sa određenom svotom novca, mobilnim telefonom i ručnim satom. Tokom istrage ovi predmeti su takođe pronađeni u njihovoj sobi nakon čega su vraćeni žrtvama.

Trenutno se proverava učešće dvojice Srba u drugim sličnim radnjama. Oni su predati u nadležnost tužilaštva ostrva Zakintos.

VIDEO: Beskrupulozni lopov! Karton pića sakrila pod haljinu, kamera sve snimila

(Telegraf.rs/Grčka info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.K.YU!

    3. avgust 2018 | 21:49

    Oboicu bih sud'trebao kazniti sa po,6.god.zatvora.

  • Aleksandar

    3. avgust 2018 | 23:02

    Opet naši, kao svuda po Svetu brukaju Srbe i Srbiju! Valjda će dobiti po 10-15 godina zatvora!?

  • rakac

    3. avgust 2018 | 23:45

    Bice oni osudjeni i provesce se fino.Dobar provod vam zelim momci i samo tako nastavite da nas brukate vi pametni pa kradete a mi blesavi pa radimo heeehee kokosari jos mozete i da ubijete i mucite nekoga ako nema parakad mu upadnete na gajbu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA