Horor u Kikindi: Žena u bolnicu donela mrtvu bebu koju je rodila u taksiju

Žena se porodila jutros oko 7.15 u taksiju na putu od Mokrina do Kikinde, a sa mrtvim novorođenčetom u rukama pojavila su kikindskoj Opštoj bolnici

  • 2

Žena T.R. (44) koja je jutros rodila mrtvorođeno dete na putu od Mokrina do Kikinde, vodila je nekontrolisanu trudnoću, što je najverovatnije dovelo do smrtnog ishoda bebe pri porođaju, saznajemo od izvora bliskih istrazi u kikindskoj bolnici.

Žena se porodila jutros oko 7.15 u taksiju na putu od Mokrina do Kikinde, a sa mrtvim novorođenčetom u rukama pojavila su kikindskoj Opštoj bolnici. Kako saznajemo, istraga o ovom nemilom događaju je u toku, a izvor blizak istrazi je rekao da je vodila nekontrolisanu trudnoću.

Detalji užasne tragedije u Jagodini: Ubio ženu pred decom, pa pucao sebi u glavu

- Njoj je to deseto dete po redu. U bolnicu se pojavila sa mrtvim novorođenčetom na putu u taksiju. Imala je povišen pritisak 220 sa 100 - navodi izvor blizak istrazi.

- Vodila je nekontrolisanu trudnoću i imala izmoren uterus. Nama je ovde medicinski jasna situacija - ako se trudnoća nekontroliše, najverovatnije dolazi do smrtnog ishoda. Dete je najverovatnije bilo mrtvo već u materici - kaže naš izvor.

Kako saznajemo, T.R. je dobro sa još uvek povišenim pritiskom, a dalja istraga pokazaće detaljnije rezultate koji su doveli do smrtnog ishoda novorođenčeta.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    5. avgust 2018 | 07:28

    10.dete po redu ... Je l to taj natalitet srpski koji zelimo... Samo da ga rodim, a na kontrole ne idem...romska posla

  • mama

    6. avgust 2018 | 11:05

    Zalosno sigurno starija trudnica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA