≫ 

Policajci su uleteli u baštu kafića, ščepali mladića i bacili na pod: Niko nije znao da je on ispalio 20 metaka iz auta u Žarkovu (VIDEO)

Sava Stevović (45) upucan je u beogradskom naselju Žarkovo u ulici Milana Jovanovića iz automobila marke bmw

  • 17

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su P.M. (1991), zbog postojanja osnova sumnje da je 21. juna ove godine u Beogradu sa više projektila usmrtio Savu Stevovića (1973).

Sumnja se da je P.M. u Ulici Milana Jovanović u oštećenog, koji se nalazio u parkiranom automobilu, ispalio više projektila.

Pucnjava u Žarkovu: Muškarac ubijen sa 20 hitaca iz vozila u pokretu, sin žrtve bio na licu mesta (VIDEO) (FOTO)

Od zadobijenih povreda oštećeni je preminuo na licu mesta.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo P.M. je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar Cvetkovic

    9. avgust 2018 | 15:59

    Uvesti zakon ! Posle 22.00 nikog na ulicu , osim onog ko ide na posao . Svi koji se setaju posle 22 00 su ljudi koji nemaju posao i kriminalci . Danju spavaju novu kradu , rasturaju narkotike i prostitucija . Samo cvrsta ruka i dobar zakon . Napraviti cistku u policiji , jer tu rade 40 posto kriminalci i dileri drogom . Veliki pozdrav mojoj Srbiji . Vucicu razmisli malo o tome ?

  • Tota

    9. avgust 2018 | 15:12

    I oni moraju da ga hapse sa sve masinkama usred kafica i pred ljudima koji treba da gledaju takve prizore.Mogli su da ga uhapse gde su hteli nego mora to da bude cirkus.

  • V-68

    9. avgust 2018 | 14:59

    A sto samo inicijali? Dajte puno ime i prezime.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA