≫ 

Španska misica koja je preživela eksploziju auta u Zemunu ima samo jednu želju: Ovo su prvi detalji istrage

Stojanović nije žrtva sukoba dva klana (Bojović i Šaranović), već on "vuče repove" zbog kojih su nekada ubijeni i njemu bliski ljudi

  • 14

U istrazi podmetanja eksplozivne naprave ispod sedišta "audija" Strahinje Stojanovića (28) u zemunskom naselju Nova Galenika, došlo se do operativnih saznanja da je Stojanović bio na meti bombaša zbog svojih nelegalnih poslova.

Kako prenose beogradski mediji, postojale su indicije da je pokušavao nekoliko puta "da ukloni konkurenciju" ali da su oni u noći između petka i subote bili brži.

>>> Eksplozija u Zemunu: Podmetnuta bomba pod auto u kom je bila Špankinja, našli je pored vozila!

Eksploziv se aktivirao nakon što je Stojanović izašao iz automobila kako bi se vratio do stana - Ilustracija: Printskrin: Youtube/Line Press

Izvori iz istrage navode da Stojanović nije žrtva sukoba dva klana (Bojović i Šaranović), već da on "vuče repove" zbog kojih su nekada ubijeni i njemu bliski ljudi. Reč je o poslovima sa one strane zakona i borbe za prevlast na crnom tržištu narkotika.

Stojanović je, inače, u pauzama između robija boravio u Marbelji odakle, najverovatnije, i potiče poznanstvo sa misicom i modelom Olac Bilbao Gonzales (20), koja je teško povređena u ovoj eksploziji.

Bivša misica ovog poznatog španskog letovališta u međuvremenu je saslušana, baš kao i Stojanović sa kojim je bila u automobilu u trenutku detonacije. Devojka navodno, inspektorima iz beogradske policije, nije mogla da otkrije više detalja o napadu koji je preživela.

Još u šoku, mlada Špankinja želi što pre da se oporavi, kako bi mogla da ode iz Srbije - Foto: Facebook/Olatz Bilbao

Još u šoku, mlada Špankinja želi što pre da se oporavi, kako bi mogla da ode iz Srbije. Strahinja u svojoj izjavi policiji, isto kao i njegova prijateljica, nije otkrio mnogo korisnih detalja u vezi sa pozadinom eksplozije.

Eksploziv se aktivirao nakon što je Stojanović izašao iz automobila kako bi se vratio do stana.

Besni rat klanova na ulicama Beograda:

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • floki

    13. avgust 2018 | 15:03

    izvlači se ti lepotice iz srbije dok si još živu i u širokom luku zaobilazi ovu korumpiranu zemlju.

  • Љиљана

    13. avgust 2018 | 07:47

    Зар није Шпањолка уместо Шпанкиња?

  • Jovan

    14. avgust 2018 | 09:38

    Nezna ona u kakvo se kolo uhvatila gore nego u Meksiku zar u Španiji ne ma lepih momaka i zar nije uvidela za kratko vreme kakav je ko čovek gde se i sa kim se kreće ozdravi i prvi avi ion pravac Španija !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA