≫ 

Majka momka koji se ubio u Molu na sahrani jedinca je uradila jednu jako strašnu stvar: Otkriveno i zašto je mladić digao ruku na sebe

U pitanju je bizarna borba za mrtvog sina. Ovde se radi o prebacivanju odgovornosti majke na devojku - objasnio je za Alo dr Baba

  • 8

Samoubistvo momka K.N. (23) koji se prošle nedelje obesio u Molu, potreslo je javnost, ali je dodatan šok izazvala reakcija njegove majke.

Naime, kada je devojka tragično preminulog mladića nazvala njegovu majku da joj to saopšti, ona je rekla da "ne može odmah da dođe iz Bečeja, već sutra".

Psihijatar i psihodramski terapeut, dr Nebojša Baba, za Alo je rekao da je ovde reč o poremećenim porodičnim odnosima i vezi majka-sin, koji su značajno uticali da jedan mlad čovek sebi presudi.

Poremećeni porodični odnosi i veza majka-sin značajno su uticali da se momak ubije; Foto: Profimedia

- Ovo malo činjenica koje imam ukazuju na to da je u konkretnom slučaju bilo poremećenih odnosa između članova porodice. To nije jedini faktor koji je doveo do toga da jedan mlad čovek podigne ruku na sebe, ali je svakako značajan - naveo je za Alo dr Nebojša Baba.

Da podsetimo, ovaj par se upoznao preko društvenih mreža, a potom su počeli zajednički život. Na tavanu iznajmljene kuće u Molu K.N. je pronašla njegova devojka E.V. Samo par meseci pokušaja života u zajednici koja je trebalo da im donese boljitak i "beg" od primarnih porodica, prekinuti su u kući u ulici JNA u Molu.

Stravičan prizor zatekao je E.V. kada se prošlog petka od majke vratila oko 18.30 časova u kuću gde je živela sa ubijenim K.N.

Majka je zabranila devojci ubijenog sina da bude na sahrani; Foto: Telegraf

- Počela je da doziva momka, a potom otišla na tavan, jer joj je ranije govorio da će počiniti samoubistvo. Presekla je konopac o koji se mladić obesio i nazvala njegovu majku da joj saopšti šta se desilo, ali joj je ona odgovorila da "ne može sada da dođe iz Bečeja, sutra će" -prepričala je devojka ovaj nesrećan slučaj.

Mladić je sahranjen prošle nedelje, a njegovu dojučerašnju devojku sačekao je novi šok.

Uznemirena i tužna prepričala je da joj majka mladića nije dozvolila da uđe u kapelu i da joj nije dozvolila da prisustvuje sahrani, rekla je za Alo jedna meštanka.

- U pitanju je bizarna borba za mrtvog sina. Ovde se radi o prebacivanju odgovornosti majke na devojku - objasnio je za Alo dr Baba.

VIDEO Predrag i Jelica četiri i po godine tragaju za ubicom svog jedinca Marka:

Ispovest devojke koja je pokušala da se ubije:

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    13. avgust 2018 | 15:23

    Nisu to majke... To su samo bezosecajne osobe koje samo rode dete i ne pate za njim niti imaju osecaj za njih. Ja sam dete koje je majka ostavila u 5 godina, mene i brata. Sada sam i ja majka i zelim sve najbolje mom detetu. Jer znam da sam prava majka koja je nikada nece ostaviti.

  • Mira

    13. avgust 2018 | 13:58

    Da je neko drugi javio mozda bi dosla odmah Ali nesudjena snaja (nije moga odmah da dodje). Tipican primer ljubomorni majke. Ko zna kakve je ucene trpeo decko of strange majke.

  • Ceca

    13. avgust 2018 | 09:50

    Tuzno do bola da mladi zivot ode u nepovrat. Nisu ovde samo poremeceni porodicni odnosi. Ovde je zestoko poremecena nazovi Majka ako se moze tako reci za tu osobu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA