Posvađali se u bašti kafića, pa je zapucao u svog trenutnog neprijatelja: Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva u Ćupriji

Policija je uhapsila B. J. (43) zbog pokušaja ubistva D. M. (42)

  • 0

Policija u Ćupriji uhapsila je B. J. (43) iz tog grada zbog pokušaja ubistva D. M. (42) u bašti jednog ugostiteljskog objekta, piše infocentrala.rs.

Elvis je ubio jednog Srbina, bivšu Crvenu beretku, a ranio drugog? Tvrdi da je omamljen pucao u samoodbrani jer su hteli da ga ubiju (FOTO)

U jedan sat posle ponoći, u noći između srede i četvrtka, nakon rasprave u bašti ugostiteljskog objekta u Ćupriji osumnjičeni B. J. je pucao iz vatrenog oružja na D. M. On je zbrinut u Opštoj bolnici u Ćupriji i nalazi se van životne opasnosti.

Ubrzo nakon pokušaja ubistva osumnjičeni je pronađen i uhapšen, a po nalogu višeg javnog tužioca u Jagodini određeno mu je zadržavanje, nakon čega će biti sproveden u Više javno tužilaštvo u Jagodini, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

VIDEO: Uhapšen čovek osumnjičen za ubistvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA