≫ 

Dva mladića terala devojčicu (13) da ih oralno zadovolji, pa snimak poslali njenoj majci

Devojčica se povukla u sebe i nikome nije smela da ispriča šta je preživela

  • 5

Policija je uhapsila A. B. (22) i njegovog vršnjaka M. Ž. iz Selevca kod Smederevske Palanke, osumnjičene da su 13-godišnju devojčicu primorali na oralni seks, sve to snimali, a zatim video-zapis poslali njenoj majci. Osumnjičeni su, navodno, maloletnicu našli u Beogradu. Kako su se i gde upoznali, još se utvrđuje.

- Devojčicu, koja ima samo 13 godina, primorali su na oralni seks. Iživljavali su se nad njom i sve to su snimali - kaže sagovornik "Blica" upoznat sa istragom.

Maloletnik (17) silovao dečaka (13) na kupalištu u Banatskom Brestovcu: Legao je preko mene, nisam mogao da pobegnem

Kada je shvatila na šta su je primorali, devojčica je bila u strahu, nije smela nikome da ispriča šta je preživela, već se povukla u sebe i ćutala o traumi i seksualnom zlostavljanju.

Seksualnim predatorima, međutim, nije bilo dovoljno što su devojčicu primorali na oralni seks, već su uspeli da nabave broj mobilnog telefona majke maloletnice.

Foto: Pixabay

- Ženi su na jednu od aplikacija poslali snimak kako se seksualno iživljavaju nad njenom maloletnom ćerkom. Žena je bila u šoku. Prvo nije znala kako da reaguje da još više ne povredi ćerku posle onoga što je preživela - dodaje izvor.

Smogla je snage da ceo slučaj prijavi istražiteljima da bi zaštitila svoje dete, ali i da seksualni zlostavljači ne zloupotrebe još neku devojčicu.

- Odmah nakon prijave snimka seksualnog iživljavanja nad detetom, istražitelji su identifikovali osobu sa čijeg je broja mobilnog telefona poslat kompromitovani video-zapis. Osumnjičeni 22-godišnji A. B. je lociran i uhapšen, a u Selevcu je priveden i njegov saučesnik. Obojica osumnjičenih se terete za obljubu maloletnog lica, tačnije deteta - kaže izvor.

Foto: Pixabay

Obojici osumnjičenih je određen pritvor do 30 dana. Za obljubu deteta, krivični zakon predviđa kaznu zatvora od tri do dvanaest godina.

Inače, rođak jednog od osumnjičenih je takođe hapšen zbog seksualnih delikata, pre nekoliko godina silovao je maloletnicu u Smederevu.

VIDEO: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zora

    17. avgust 2018 | 22:42

    Tri do 12 godina pa stoka izadje i onda urade istu ili jos goru stvar.

  • Mrmot

    17. avgust 2018 | 22:30

    Inicijali? Puno ime i prezime ova dva idiota i maksimalna kazna.

  • Dusan

    17. avgust 2018 | 23:48

    Ovim.Monstrumima.Po 30.Godina svakom Pa nece da im padne napamet dato vise RADE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA