≫ 

Nišlijka pala sa terase firme u kojoj radi, uprkos naporima lekara da je spasu, preminula u bolnici

Policija obavlja uviđaj, o događaju je obavešteno Više javno tužilaštvo

  • 0

Nišlijka M.M. (34) preminula je usled teških povreda, pošto je danas oko 13 sati pala sa terase firme u kojoj je zaposlena u ulici Ćirila i Metodija.

Nišlija (30) je potonuo, a hrabri spasilac Petar poleteo kao munja i vratio ga u život: Za dlaku izbegnuta tragedija na "Čairu" (FOTO)

Prema nezvaničnim informacijama, ona je izašla na terasu navodno da bi zapalila cigaretu. Kako je nije bilo, zabrinute kolege su je potražile i njeno telo videle na trotoaru.

Čuo se tup udarac kada je pala sa terase Foto: Telegraf.rs

- Čuo se tup udarac, ali mislio sam da je to buka sa gradilišta koje se nalazi u blizini. Onda sam video devojku kako leži na zemlji, još je davala znake života, krkljala je - kazao je jedan od ljudi koji se našao na mestu nesreće.

Odmah je pozvana Hitna pomoć koja je nesrećnu devojku prebacila do Urgentnog centra Kliničkog centra u Nišu, gde su joj ustanovljene teške telesne povrede.

- Pacijentkinja je zadobila višestruke povrede glave, grudnog koša i unutrašnjih organa. Ona je u teškom stanju sa povredama koje je vitalno ugrožavaju. Odmah je obavljena hitna hirurška intervencija – saopštio je Radmilo Janković, direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju.

Nažalost, uprkos naporima lekara, žena je preminula u 15.15h.

Nesrećna žena pala je sa drugog sprata Foto: Telegraf.rs

Policija obavlja uviđaj, o događaju je obavešteno Više javno tužilaštvo.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA