≫ 

Devojka odvela devojčicu (13) na groblje u Kruševcu i udarala je: Naterala ju je da se skine, snimala i sve objavila na društvenim mrežama

Osumnjičenoj je određen pritvor

  • 6

Devojka od 18 godina iz Kruševca je, kako se sumnja, učinila monstruozno delo 19. avgusta nad devojčicom (13). Ona je svoju žrtvu odvela na Staro groblje na kom je više puta udarila i nanela joj lakše telesne povrede. Nakon toga ju je naterala da se skine, zatim je fotografisala i sve objavila, kako se sumnja, na društvenoj mreži.

Pripadnici policije priveli su devojku koja je, kako se sumnja, zlostavljala devojčicu.

Užas u selu kod Podujeva: Hodža silovao devojčicu kojoj je držao nastavu veronauke u džamiji

Ona je privedena nadležnom sudiji Višeg suda zbog sumnje da je izvršila krivično delo laka telesna povreda, neovlašćeno fotografisanje i neovlašćeno objavljivanje i prikazivanje tuđeg spisa, portreta i snimka.

Osumnjičenoj je određen pritvor.

VIDEO: Zlostavljači ucenjuju decu, a njihove najgore pretnje na kraju se obistine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    23. avgust 2018 | 13:55

    Dusanov zakonok pod HITNO

  • Dzoni 89

    23. avgust 2018 | 13:06

    Zapitajmo se svi redom od roditelja do profesora, od okoline pa do samog vrha drzave, zbog cega se ove stvari desavaju tako cesto?! I sam sam do ne tako daleko bio klinac i glupirali smo se na razne nacine ali ovakve stvari nam nikad ali nikad nisu padale na pamet! Roditelji za pocetak smanjite deci racunare i igrice sa kojima se zaglupljuju, vodite ih po parku, saljite ih da se igraju dok su jos mali, dajte im neku normalnu obavezu kao sto je sport, folklor da se socijalizuju dodatno, gledajte zajedno kvalitetne crtane filmove pune emocija da se kod dece probude osecajnost i griza savest, i jos nesto, po potrebi pljusnite vase dete jer su i nas pljuskali a da ne pricam za starije generacije pa smo vecina ispali mnooooogooo bolji ljudi od nasih mladih trenutno! MENJAJMO SE DOK NE BUDE KASNO!

  • Zorana

    23. avgust 2018 | 13:34

    Ovo treba odma staviti zatvorsku celiju nikad ne pustati ja mislim daje dobro bolesna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA