≫ 

Incident u Sutomoru: Mladić iz Srbije u komi, lekari se bore za njegov život

Policija je privela na saslušanje prijatelje povređenog mladića, kako bi utvrdili okolnosti prilikom kojih je nastala povreda

  • 19

Državljanin Srbije, S. N. (28) iz Rume, u kritičnom je stanju od posledica povreda u incidentu koji se dogodio na sutomorskom šetalištu.

MISTERIOZNA SMRT MLADIĆA: Miloš je otišao u Sutomore da radi, a vratili ga u kovčegu! (FOTO)

Kako prenosi Standard, on je jutros rano primljen u barsku bolnicu u nesvesnom stanju, a njegov drug je tom prilikom saopštio da je S. N. pao niz stepenice apartmana u kojem je smešten.

Dvojica mladića pretukli su državljanina Srbije Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Iz bolnice su obavestili službenike Centra bezbednosti Bar, a mladić je hitno prevezan u Urgentni centar podgoričkog Kliničkog centra, a zatim i prebačen u jedinicu intenzivne nege gde se i dalje nalazi u stanju kome.

Kako prenosi Standard, policija je privela na saslušanje prijatelje povređenog mladića, kako bi utvrdili okolnosti prilikom kojih je nastala povreda.

Tokom saslušanja u kancelariji, inspektori su primetili da i njegov drug ima povrede vilice koje je pokušao da prikrije, pa su došli do njegovog priznanja da se incident nije dogodio usled pada, već prilikom napada na sutomorskom šetalištu, prenosi Standard.

Incident se dogodio u Sutomoru Foto: Wikipedia/Nikolazankovic12

Kako saznaju, ovi mladići su pijani udarali boksersku krušku kada su naišla dva nepoznata mladića i jedan od njih je pesnicom udario prvo S. N., a onda i njegovog druga. Od siline udarca mladić je pao i udario glavom od pločnik. Međutim, uprkos bolu koji je osećao otišao je u apartman i legao da spava, a na putu do apartmna je više puta povratio, piše Standard.

Rano jutros je prijatelj pokušao da probudi mladića i nije uspeo, vidio da je S. N. bez svesti, nakon čega je odmah pozvao Hitnu pomoć.

Nekoliko sati nakon napada, policija jeuhapsila V. P. koji je osumnjičen za napad na mladića, pišu Vijesti.

Prilikom hapšenja sa V.P. su bili Đ.S. (20) i J.M. (20) iz Bara, koji neće biti obuhvaćeni krivičnom prijavom. Oni su, kako navode iz policije, spriječili dalje sukobe.

O slučaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici i državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, koji je naložio da se V.P. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška tjelesna povreda i krivično djelo nasilničko ponašanje.

(Telegraf.rs/ Standard.me/ Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    23. avgust 2018 | 19:55

    SRBI STA TRAZITE U MILOVOJ GORI CRNOJ KAD VIDITE DA VAS MRZE !!! ZA SRBE JE ZAKON GRCKA!! TAKO PROLAZE I U HRVATSKOJ A POSLE KUKAJU!! KRETENI!!

  • Andreja

    23. avgust 2018 | 20:08

    Neka mu dragi Bog pomogne i neka mu sacuva zivot ovo sto se radi u CG je stvarno uzas nimalo ljudskosti nemaju

  • Deff

    23. avgust 2018 | 20:23

    Sta ae to promenilo u Crnoj Gori te ovoliko napada ima na Srpske gradjane u ovoj sezoni? NATO uzeo pod svoje..malo pomalo i doci ce do rasula...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA