≫ 

Upao joj je u stan preko terase, ukrao pare i kartice, a onda je pao zbog fatalne greške: Kako je uhapšen lopov iz Prokuplja

Policija je uhapsila D. K. (41) iz okoline Prokuplja zbog sumnje da je počinio krivično delo teške krađe

  • 4

Prokupačka policija uhapsila je D. K. (41) iz okoline ovog mesta zbog sumnje da je opljačkao ženu i počinio krivično delo teške krađe. On je preko terase zgrade u centru Prokuplja upao u stan žrtve, ispremetao ceo stan i uzeo novac, kreditnu i platnu karticu.

Sudija za prethodni postupak nadležnog suda odredio mu je pritvor do 30 dana.

Do osumnjičenog se došlo na zanimljiv način. Naime, on je upao u stan oštećene i pokupio sve što je mogao, odnosno ukrao joj novac, platnu i kreditnu karticu, ali je u jednoj stvari pogrešio.

R. K. UHAPŠEN DAN RANIJE

Tu karticu dao je R. K. (42) koji je dan ranije uhapšen jer je na bankomatu u centru Prokuplja podigao nekoliko hiljada dinara. Odmah je aktiviran alarm za promet, obaveštena policija, pa se na osnovu sigurnosnog snimka došlo do onog ko je koristio karticu. Kada je uhapšen, dalje je bilo lako i brzo se došlo do osobe koja je upala u stan oštećene u zgradi u centru Prokuplja.

Nezvanično saznajemo da su u pitanju lica koja su povratnici u vršenju krivičnih dela.

VIDEO: Uhapšen sin pokojnog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, Vojislav Stojičić

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA