≫ 

Lazar je planirao svadbu, a sad mu spremaju sahranu: Anđela se zauvek oprostila od njega pretužnom porukom. "Ljubavi zauvek ćeš mi biti u srcu"

Prijatelji Lazara Blagojevića kažu da je njegova i Anđelina veza bila veoma ozbiljna i da je on nameravao da je veri, a zatim i oženi

  • 0

Lazar Blagojević (25), radnik firme "Empeks", koji se u petak ugušio ugljen-dioksidom dok je proveravao protivpožarne aparate u Narodnoj biblioteci, pričao je pre tragedije da će da zaprosi svoju devojku Anđelu, kažu njegovi drugovi.

Lazar i Anđela su bili ludo zaljubljeni, o čemu govori i njena poruka na Fejsbuku napisana posle njegove smrti: "Ljubavi, zauvek ćeš mi biti u srcu, a praznina koju već sad osećam je neopisiva. Počivaj u miru, anđele", napisala je Lazarova devojka na svom Fejsbuk profilu.

Prijatelji Lazara Blagojevića kažu da je njegova i Anđelina veza bila veoma ozbiljna i da je on nameravao da je veri, a zatim i oženi.

Lazar (25) objavio je fotografiju sa devojkom pre pogibije i napisao poruku koja slama srce (FOTO)

Nema ni mesec dana kako me je pozvao na pivo i rekao mi da je odlučio da veri Anđelu. Oni su bili prelep par, kao stvoreni jedno za drugo. Planirao je veliku svadbu i svi smo bili presrećni zbog njega. Sada, umesto da mu idemo na venčanje i proveselimo se, spremamo mu sahranu.

Lazr Blagojević je planirao svadbu a sad mu spremaju sahranu Foto: Instagram

Ne znam šta više da vam kažem, užasno se osećam, van sebe sam već danima, ne mogu da poverujem da ga više nikada neću videti - ispričao je vidno utučeni Lazarev prijatelj A. J.

Lazarov drug sa fakulteta M. D. za njega je imao samo reči hvale, kao i svi drugi prijatelji ovog 25-godišnjeg mladića.

- Lazar je bio odličan student i još bolji čovek. Nikada nije napravio nijedan problem. Bio je vedrog duha, voleo je da se šali, jednostavno, bio čovek za koga pomislite da mu se ništa loše ne može dogoditi. Sve kolege su zanemele kad su čule da se ugušio u tako bizarnoj nesreći. Ne mogu da veruju da se to desilo baš njemu, koji je imao toliko života u sebi - rekao je M. D.

OČAJNA DRUGARICA

Od Lazara se dirljivom porukom oprostila i jedna od njegovih najbližih prijateljica sa Fakulteta "Tehnikum Taurunum" Dragana Davidović.

- Zatečena, sleđena, zanemela u trenutku kada sam saznala da te više nema. Tek smo se pre dva-tri dana čuli, gde si mi kao i uvek izmamio osmeh na lice svojim šalama. Velikim srcem, vedrim duhom i svojom pozitivom si mi krasio studentske dane, da bismo posle njih izgradili pravo prijateljstvo. Tuga i bol univerzumom odjekuje. Hvala ti, hvala ti do neba! Baki moj, počivaj u miru! - napisala je Dragana na svom Fejsbuk profilu.

Lazar se ugušio u Narodnoj biblioteci Foto: Facebook/Lazar Blagojevic

DARKO ŠUKALO ZBOG POSLA PREKINUO ODMOR

Darko Šukalo (50), direktor firme "Empeks", stradao je zajedno sa Lazarom Blagojevićem u petak u Narodnoj biblioteci Srbije. Darkovi poznanici rekli su da nesrećni čovek uopšte tog kobnog dana nije ni trebalo da bude u Srbiji.

- On je sa suprugom bio na odmoru u Banjaluci. Želeo je još da ostane u Republici Srpskoj, ali je navodno supruga insistirala da se vrate da bi sina ispratili na pripreme. Ni ona ni on nisu slutili da će ubrzo po povratku kući stradati. Tog dana nije ni trebalo da bude na poslu - ispričali su Darkovi poznanici.

Njegov stric Rade Šukalo kaže da još nije poznato kada će se obaviti sahrana.

- Javili su mi da je njegova žena u bolnici. Trebalo je sina da pošalju na pripreme. On je nekada radio u istoj firmi sa rođakom Zoranom, ali su se razdvojili i svako je radio za sebe. Još uvek ne znamo kada će biti sahrana - rekao je Rade.

VIDEO: Uplakana žena ulazi u Narodnu biblioteku

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA