Uhapšen mladić koji je ženu iskasapio u Pećincima: Slomio joj ruku i nogu, pa je isekao britvom po glavi i telu

Prema rečima meštana, muškarac je iz istog sela, a policiji je poznat zbog niza razbojništava

  • 7

U opštini Pećinci, u selu Sremski Mihaljevci, jutros oko 5 časova Milan G. (22) je napao komšinicu Vericu S. (74), slomio joj ruku i nogu i britvom je desetak puta isekao po glavi i telu, a motiv je bila pljačka. Žena je u teškom stanju, ali je komunikativna. A mladić je ubrzo posle napada uhapšen, nezvanično saznaje Telegraf.

Velika akcija policije: Presreli isporuku 10 kilograma čistog heroina, čija je vrednost milion evra (FOTO)

Prema rečima meštana, ženu je napao muškarac iz tog sela, koji je policiji poznat zbog niza razbojništava. Mediji su ranije preneli da je ženi čak prerezan vrat, iako to nije slučaj.

ODNEO DRAGOCENOSTI IZ KUĆE

Noćas pred zoru komšija je čuo kako ga žena zove u pomoć kada je nekako uspela da se zaključa u jednu sobu. Međutim, napadač je provalio i isekao ženu britvom. Taj komšija ga je video kako beži kroz baštu.

U selu Sremski Mihaljevci su ceo dan policija i kriminalističari. Napadač je, prema rečima meštana, ranije obijao prodavnice, krao automobile, provaljivao meštanima u kuće i krao. Inače, žena koju je napao mu je komšinica i radila je u osnovnoj školi kao kuvarica, a napadač joj je odneo više vrednih stvari iz kuće.

VIDEO: Srbi krali nakit u Mađarskoj pa pali u ruke policiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA