≫ 

Stojanka se našminkala, pa priznala da je ubila investitora u Beogradu

Stojanka Stojanović Coka priznala je da je usmrtila Zorana Trifunovića jer nije mogla da podnese pritisak u vezi sa sporom koji su imali

  • 15

- Da, ubila sam ga! Nisam mogla više da izdržim, spor sa njim je predugo trajao! - to je posle hapšenja izjavila Stojanka Stojanović (70) zvana Coka, koja se sumnjiči da je nasred ulice ubila građevinskog investitora Zorana Trifunovića (59) iz Jagodine, sa kojim se sporila zbog placa u Beogradu.

Stojanka Coka Stojanović je u bivšoj Jugoslaviji bila mis na lokalnim izborima, a u nedelju ujutru posle ubistva za koje se sumnjiči preživela je agoniju od bunila do priznanja!

Žena (70) uhapšena za ubistvo investitora na Zvezdari: Jednim metkom ga pogodila u glavu, drugim u stomak

Stojanka se sumnjiči da je 2. septembra ujutru ispred auto-perionice kod Cvetkove pijace, u ulici Vučićev prolaz, prišla Trufunoviću i u njega ispalila tri hica.

Posle zločina je otišla kući i legla da spava. Kada je policija došla u njenu kuću u ulici Olge Jovanović, upitala ih je: "Šta se zbilo? Sad sam ustala!", a zatim ih je zamolila da se našminka i sredi pre hapšenja. Potpuno smireno je ušla u policijski automobil, iščuđavajući se zašto je vode, da bi u policijskoj stanici došlo do potpunog obrta.

- Tamo je iz cuga priznala ubistvo. Rekla je samo da je pucala, jer više nije mogla da izdrži tenziju u vezi sa sporom koji su vodili zbog placa. Jadala se policajcima u nedelju uveče dok su je privodili, iako je saslušanje kod tužioca bilo zakazano za ponedeljak, 3. septembar u 16 sati, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu - ispričao je izvor blizak istrazi.

Obrazloženje zašto je to učinila iznela je više nego smireno, ne negirajući ubistvo nijednog trenutka.

Video: Kako se Trifunović branio pre devet godina

Bahatost pojedinih investitora se ponekad otima kontroli:

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    4. septembar 2018 | 07:01

    Kakav zlocin a ro sto je radio njoj investitor to nije zlocin to je za vas sudski proces isto kao mala upadnu ljudi i bageri sruse i nikom nista e ovde je zena znala ko joj otima svaka joj cast nije mala stvar odluciri se da nekom oduzmete zivot ljudsko dostojanstvo i cast se brani krvlju

  • Marina

    4. septembar 2018 | 06:43

    Zena ima dostajanstvo. Ne dozvoljava da je iko zeza sa njenih 70 godina. Spor je dugo trajao jel svi ti investitori imaju veze i vezice po sudovima, opstinama itd. Pa kako se dobijaju dozvole preko noci. Zeni vise prekipelo da je neko sikanira i cao zdravo!

  • Vlatko

    4. septembar 2018 | 06:48

    Svaka joj cast. Treba je osloboditi svake krivice i zatvora .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA