≫ 

Novi napad na advokate: Nokautirao advokaticu (65) u zgradi novosadskog suda

Advokatica Enika Veg ima teške povrede glave

  • 26

Incident se dogodio na drugom spratu zgrade novosadskog suda, ispred kancelarije za međunarodnu overu dokumenata. Zaposleni su odmah pritrčali povređenoj ženi i pozvali hitnu pomoć i policiju.

Posle ubistva Miše Ognjanovića kolege pod većom zaštitom: Napad na advokata kažnjavaće se kao i na sudiju, tužioca, policajca

U zgradi novosadskog suda danas oko podne, teško je povređena, kako saznaju "Novosti" advokatica dr Enika Veg (65) iz Novog Sada koju je iznenada napao muškarac koji je posle toga pobegao odatle.

Printskrin/GoogleMaps

Incident se dogodio na drugom spratu sudske zgrade, ispred kancelarije za međunarodnu overu dokumenata. Muškarac koji se tu zatekao, kako saznajemo, advokaticu je udario pesnicom, usled čega je ona pala na pod.

Zaposleni su odmah pritrčali povređenoj advokatici i pozvali hitnu pomoć i policiju. Ekipa Službe hitne medicinske pomoći je dr Veg posle ukazane pomoći na licu mesta, prevezla u Urgentni centar.

- Pacijentkinja je zadobila teške povrede glave, ali je u svesnom i stabilnom stanju - rečeno nam je u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine. - Urađena je primarna hirurška obrada rane i nalazi se na opservaciji.

VIDEO: Tapušković upozoravao Ognjanovića da će i advokati postati žrtve

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Advokat

    4. septembar 2018 | 15:29

    Sada advokati su službena lica ali kad sila krene to ne štiti,malo više ljudskog morala bez prevara klijenata je najbolja zaštita.

  • Dusanka

    4. septembar 2018 | 15:25

    Mozda su i zasluzili, pa ljudi uzeli zakon u svoje ruke. Zgaze ti dete i advokat i sudija se dogovore i presude 3-4 gidine zatvora. Toliko kosta zivot coveka u Srbiji. A jedan odlazak advokata na sudjenje je kostao pre 6 godina 6000 dinara. A neodlazak 5000. Pa ko to moze da plati. Jade narod i lazu i postali su najveci bogatasi Mozda, kad vec nema drzave, narod neka sam resava, drugo nema ali ne samo prema njima prema svima i prema vlasti koja je najvise odgovorna za sve to

  • Mimi

    4. septembar 2018 | 16:17

    Trebao mi je Advokat za prenos stana, dobio je pola para i onda je krenuo da laze maze skoro godinu dana kada mi je puko film za nekoliko dana obavio je posao. Cast izuzecima ali nasi Advokati su dno dna. Nedaj Boze da mi opet zatreba Advokat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA