≫ 

"Pali" nasilnici iz Aleksinca: Uhapšeni pripadnici kriminalnog miljea koji su izboli i pretukli tinejdžera i starca (FOTO)

Zvaničnih informacija o motivu napada nema

  • 12

Niška policija uhapsila je M.Š. (28) iz Aleksinca zbog pokušaja ubistva i njegovog sugrađanina M.V. (38) zbog saizvršilaštva u istom krivičnom delu jer su 14. septembra napali J.Đ. (16) i M.V. (58), takođe iz ovog grada.

- M.Š. se sumnjiči da je oko 23 sata kod visećeg mosta u Aleksincu nožem lakše povredio šesnaestogodišnjaka a zatim pedesetosmogodišnjem muškarcu, koji je bio u neposrednoj blizini, takođe nožem naneo povrede po glavi i telu. Sumnja se da je M.V. povređenog čoveka šutirao po glavi, telu i nogama – saopštila je policija.

Kako dalje navodi policija, M.V. je uhapšen ubrzo nakon izvršenja dela dok je njegov saučesnik lišen slobode dva dana kasnije.

Izbodeni tinejdžer; Foto: Telegraf

Zvaničnih informacija o motivu napada nema, ali su obe žrtve novinarima potvrdile da napadače nisu poznavale pa se pretpostavlja da su se slučajno našli na meti osoba koje su poznate kao pripadnici aleksinačkog kriminalnog miljea.

O stravičnom iživljavanju svedoči to što je M.V. zadobio čak sedamnaest posekotina nožem, te da su mu napadači slomili nos zbog čega je nesrećni čovek zbrinjavan na niškoj Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju. Maloletnik je pukom srećom izbegao smrt jer nož kojim je uboden u stomak, nije prodro u trbušnu duplju.

Po nalogu tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fidel

    18. septembar 2018 | 10:58

    Ovi nisu za slobodu

  • Kum Žoržo

    18. septembar 2018 | 13:37

    Prvo bi ih sibao ko volove u zatvoru, svaki dan po 5 sati...da prop.sa majčino mleko...pa onda na teži prinudni rad...

  • Zoran Veteran

    18. septembar 2018 | 11:13

    Odmah u rudnik, a dva rudara osloboditi kući, a ovi da rade umesto njih,i tako za sve ovakve nasilnike..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA